Skilj dig ordentligt! : separationshandboken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pia Sehm

Jämför och hitta det billigaste priset på Skilj dig ordentligt! : separationshandboken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skilj dig ordentligt! : separationshandboken är skriven av Pia Sehm och gavs ut 2016-01-15.

Skilj dig ordentligt! : separationshandboken som bok, ljudbok eller e-bok.
Skilj dig ordentligt! : separationshandboken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skilj dig ordentligt! : separationshandboken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skilj dig ordentligt! : separationshandboken. Boken är skriven av författaren Pia Sehm. Printz Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skilj dig ordentligt! : separationshandboken var 2016-01-15.

Originalspråket som Pia Sehm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Separation & skilsmässa vilket ger den Oeakaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Skilj dig ordentligt! : separationshandboken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 175 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 147 x 14 mm och den väger så mycket som 315 g. Skilj dig ordentligt! : separationshandboken ISBN är 9789187343773. Skilj dig ordentligt! : separationshandboken är en fristående bok .


Läs Skilj dig ordentligt! : separationshandboken som bok

För dig som vill köpa och läsa Skilj dig ordentligt! : separationshandboken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skilj dig ordentligt! : separationshandboken som ljudbok

Vill du lyssna på Skilj dig ordentligt! : separationshandboken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skilj dig ordentligt! : separationshandboken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skilj dig ordentligt! : separationshandboken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skilj dig ordentligt! : separationshandboken som pocket

Skilj dig ordentligt! : separationshandboken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skilj dig ordentligt! : separationshandboken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skilj dig ordentligt! : separationshandboken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skilj dig ordentligt! : separationshandboken
 • Författare: Pia Sehm
 • Genre: Separation & skilsmässa
 • Förlag: Printz Publishing
 • Utgivningsdatum: 2016-01-15
 • Pris: 199
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 175
 • Fysiska dimensioner: 190 x 147 x 14 mm
 • SAB: Oeakaa
 • ISBN: 9789187343773

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skilj dig ordentligt! : separationshandboken?

Skilj dig ordentligt! : separationshandboken är skriven av författaren Pia Sehm

När gavs Skilj dig ordentligt! : separationshandboken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-15.

Var kan jag köpa Skilj dig ordentligt! : separationshandboken?

Vi rekommenderar att du köper Skilj dig ordentligt! : separationshandboken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Erfarenheter och goda råd för alla som står inför eller mitt i en skilsmässa INNEHÅLL:Efter 19 års förhållande var det plötsligt över. Tre barn tillsammans och halva mitt liv igemenskap med en och samma person skulle förvandlas till vad då?Mitt i krisen förväntades jag ensam fatta rätt beslut i en mängd ekonomiska och praktiska frågor som skulle påverka både mitt och mina barns liv en lång tid framöver – beslut som vi tidigare hade varit två om. Det var en mardröm. Det visade sig dessutom att jag, trots mitt arbete som ekonomijournalist, hade skrämmande liten kunskap om och insikt i min egen ekonomi. Någonstans på vägen hade jag förvandlats till en sådan där kvinna som låtit min man ta de ekonomiska besluten, och nu fick jag ta konsekvenserna och inse att det mesta var utom min kontroll. Det kostade – både pengar, energi och självförtroende.Det här är boken för dig som är i samma läge som jag var, eller som riskerar att bli det. Den reder ut frågor om ekonomi, juridik, pensioner, äktenskapsförord, vårdnadsregler, underhåll och bodelningar på ett begripligt sätt så att skilsmässan ändå blir så smidig som det bara är möjligt. Vem får underhållsbidrag och hur stort ska det vara? Hur avgörs vem som ska ha vårdnaden? Får man dela på pensionen och hur vet jag om han äger aktier eller inte? Vad säger reglerna hos Försäkringskassan och vad kostar en tvist i tingsrätten?I den här boken har jag samlat ihop mina ekonomiska och känslomässiga erfarenheter från min och andras skilsmässor. Den är tänkt för dig som vill få bättre kontroll över de ekonomiska och juridiska bitarna än vad jag hade, och går att läsa rakt igenom som en berättelse om vad som sker vid en separation, eller att använda som uppslagsbok för specifika frågeställningar. Så, skilj dig, men gör det ordentligt, och se till att inte förlora för mycket på kuppen!”Pia Sehm

Utgivande förlag: Printz Publishing