Skendöd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tess Gerritsen

Jämför och hitta det billigaste priset på Skendöd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skendöd är skriven av Tess Gerritsen och gavs ut 2018-06-15.

Skendöd som bok, ljudbok eller e-bok.
Skendöd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 227

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skendöd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skendöd. Boken är skriven av författaren Tess Gerritsen. Jentas är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skendöd var 2018-06-15.

Originalspråket som Tess Gerritsen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Skendöd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 330 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 142 x 25 mm och den väger så mycket som 499 g. Skendöd ISBN är 9789188827005. Skendöd är en del av serien: Rizzoli och Isles (del 5).


Läs Skendöd som bok

För dig som vill köpa och läsa Skendöd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 227 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skendöd som ljudbok

Vill du lyssna på Skendöd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skendöd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skendöd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skendöd som pocket

Skendöd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skendöd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skendöd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skendöd
 • Författare: Tess Gerritsen
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Jentas
 • Utgivningsdatum: 2018-06-15
 • Pris: 227
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 330
 • Fysiska dimensioner: 217 x 142 x 25 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789188827005

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skendöd?

Skendöd är skriven av författaren Tess Gerritsen

När gavs Skendöd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-15.

Var kan jag köpa Skendöd?

Vi rekommenderar att du köper Skendöd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Just när obducenten Maura Isles ska lämna jobbet för dagen tycker hon sig höra ett ljud inifrån kylrummet på bårhuset. Rörde sig något där inne? I panik söker hon igenom liksäck efter liksäck, för att i en av dem upptäcka en kvinna – som stirrar på henne. I ilfart förs den skendöda kvinnan till sjukhuset. När hon återhämtat sig skjuter hon ihjäl en säkerhetsvakt och tar sex personer som gisslan. En av dem är den höggravida kriminalpolisen Jane Rizzoli. Maura försöker tillsammans med Janes man, FBI-agenten Gabriel Dean, ta reda på mer om den desperata kvinnan. Vem är hon, vad har hon för motiv? Fallet utvecklar sig till något ännu värre än ett traditionellt gisslandrama. Mörka hemligheter avslöjas och det är bara Jane, som i sin fångenskap börjat få värkar, som förstår hur det hela hänger ihop. Tess Gerritsen är måsteläsning hemma hos mig. Stephen King Tess Gerritsen är så bra att man ryserHarlan Coben Thrillers blir inte smartare än så här. Lee Child Gerritsen var läkare innan hon började skriva, och i hennes romaner finner man så många makabra detaljer att man aldrig mer vill sätta foten på ett sjukhus. Men är man en av dem som inte har något emot verkligt stark kriminalmedicin kommer hon att hålla en i ett järngrepp. Mail on Sunday  

Utgivande förlag: Jentas