Skär – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mia Axelsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Skär innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skär är skriven av Mia Axelsson och gavs ut 2019-09-10.

Skär som bok, ljudbok eller e-bok.
Skär

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skär

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skär. Boken är skriven av författaren Mia Axelsson. Dockhaveri är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skär var 2019-09-10.

Originalspråket som Mia Axelsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Skär i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 151 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 170 x 125 x 9 mm och den väger så mycket som 177 g. Skär ISBN är 9789187183386. Skär är en fristående bok .


Läs Skär som bok

För dig som vill köpa och läsa Skär som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skär som ljudbok

Vill du lyssna på Skär som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skär som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skär som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skär som pocket

Skär finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skär med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skär med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skär
 • Författare: Mia Axelsson
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Dockhaveri
 • Utgivningsdatum: 2019-09-10
 • Pris: 189
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 151
 • Fysiska dimensioner: 170 x 125 x 9 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789187183386

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skär?

Skär är skriven av författaren Mia Axelsson

När gavs Skär ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-10.

Var kan jag köpa Skär?

Vi rekommenderar att du köper Skär hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Jag har ingen ålder, jag är alltid yngre än dig. Åldersskill naden gjorde att du stod länge framför spegeln. Smörjde in dig med olika krämer. Jag har nya linjer och ringar under ögonen, och ändå är min kropp en flickas. Jag kommer att ha en flickas kropp ända tills min kropp blir en gammal persons kropp. I mig: klapprande stolar i ishallen. Orangea, gula och röda. Läktarnas färger. Djupa djupa lutning ner mot botten. Jag lutar inåt mig själv.””Skär” handlar om begär och konståkning, om att göra illa och att släppa taget. Om att finna sin sinnlighet, sårbarhet och styrka. Med en både visuell och direkt prosa byggs en värld upp där kronologin är uppbruten, där situationer speglar andra situationer. Huvudpersonen befinner sig i sina föräldrars sommarhus, i barndomens ishall och på jobbet på snabbmatsrestaurangen McOrvars. Hon observerar sig själv, sina relationer nu och då och djuren som rör sig kring sommarhuset. “Skär” är en lyrisk berättelse om att bli tydlig för sig själv.Mia Axelsson debuterade 2017 med diktsamlingen “Vår gemensamma resa”. “Skär” är hennes andra bok.Dockhaveri är ett kollektivt förlag sysselsatt med strategier för flersamt skrivande, kritik av genimyten, nya former för litterär organisering samt politiska frågor kring femininitet, funktionalitet och motstånd.

Utgivande förlag: Dockhaveri