Skapa i Silverlera – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Siivonen

Jämför och hitta det billigaste priset på Skapa i Silverlera innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skapa i Silverlera är skriven av Anna Siivonen och gavs ut 2007-12-01.

Skapa i Silverlera som bok, ljudbok eller e-bok.
Skapa i Silverlera

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 191

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skapa i Silverlera

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skapa i Silverlera. Boken är skriven av författaren Anna Siivonen. Ally Design är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skapa i Silverlera var 2007-12-01.

Originalspråket som Anna Siivonen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Handarbete & konsthantverk vilket ger den Ihea som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Skapa i Silverlera i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 99 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 190 x 7 mm och den väger så mycket som 340 g. Skapa i Silverlera ISBN är 9789163306907. Skapa i Silverlera är en fristående bok .


Läs Skapa i Silverlera som bok

För dig som vill köpa och läsa Skapa i Silverlera som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 191 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skapa i Silverlera som ljudbok

Vill du lyssna på Skapa i Silverlera som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skapa i Silverlera som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skapa i Silverlera som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skapa i Silverlera som pocket

Skapa i Silverlera finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skapa i Silverlera med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skapa i Silverlera med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skapa i Silverlera
 • Författare: Anna Siivonen
 • Genre: Handarbete & konsthantverk
 • Förlag: Ally Design
 • Utgivningsdatum: 2007-12-01
 • Pris: 191
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 99
 • Fysiska dimensioner: 230 x 190 x 7 mm
 • SAB: Ihea
 • ISBN: 9789163306907

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skapa i Silverlera?

Skapa i Silverlera är skriven av författaren Anna Siivonen

När gavs Skapa i Silverlera ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-12-01.

Var kan jag köpa Skapa i Silverlera?

Vi rekommenderar att du köper Skapa i Silverlera hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jag har strävat efter att göra denna bok grundläggande, omfattande och utmanande. Jag hoppas att du finner den inspirerande. Här finns allt du behöver veta för att skapa vackra ting av silverlera. Det är enkelt att göra smycken av silverlera men svårt att få dem precis som man vill. Kunskapen får du här från boken, lägg till övning, tålamod och fantasi, sedan kan du tillverka i stort sett vad som helst.

Utgivande förlag: Ally Design