Skalmans rymdraket – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sören Axén

Jämför och hitta det billigaste priset på Skalmans rymdraket innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skalmans rymdraket är skriven av Sören Axén och gavs ut 2018-09-20.

Skalmans rymdraket som bok, ljudbok eller e-bok.
Skalmans rymdraket

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skalmans rymdraket

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skalmans rymdraket. Boken är skriven av författaren Sören Axén. Egmont Publishing AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skalmans rymdraket var 2018-09-20.

Originalspråket som Sören Axén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Skalmans rymdraket i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 22 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 243 x 167 x 7 mm och den väger så mycket som 202 g. Skalmans rymdraket ISBN är 9789157030801. Skalmans rymdraket är en del av serien: Bamse.


Läs Skalmans rymdraket som bok

För dig som vill köpa och läsa Skalmans rymdraket som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skalmans rymdraket som ljudbok

Vill du lyssna på Skalmans rymdraket som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skalmans rymdraket som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skalmans rymdraket som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skalmans rymdraket som pocket

Skalmans rymdraket finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skalmans rymdraket med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skalmans rymdraket med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skalmans rymdraket
 • Författare: Sören Axén
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Egmont Publishing AB
 • Utgivningsdatum: 2018-09-20
 • Pris: 55
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 22
 • Fysiska dimensioner: 243 x 167 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789157030801

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skalmans rymdraket?

Skalmans rymdraket är skriven av författaren Sören Axén

När gavs Skalmans rymdraket ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-20.

Var kan jag köpa Skalmans rymdraket?

Vi rekommenderar att du köper Skalmans rymdraket hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den här böckerna passar perfekt för barn som precis har knäckt läskoden. Sidorna är fulla av fina illustrationer och sagan berättas med korta, lätta meningar som barnen själva kan läsa. Gör läsningen rolig med Bamse och hans vänner.

Utgivande förlag: Egmont Publishing AB