Skadestånd i skola och privatliv

Skadestånd i skola och privatliv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erland Strömbäck

Jämför och hitta det billigaste priset på Skadestånd i skola och privatliv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skadestånd i skola och privatliv är skriven av Erland Strömbäck och gavs ut 2013-08-09.

Skadestånd i skola och privatliv som bok, ljudbok eller e-bok.
Skadestånd i skola och privatliv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 407

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skadestånd i skola och privatliv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skadestånd i skola och privatliv. Boken är skriven av författaren Erland Strömbäck. Norstedts Juridik AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skadestånd i skola och privatliv var 2013-08-09.

Originalspråket som Erland Strömbäck skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skadestånd vilket ger den 346.48503,Oeaas som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Skadestånd i skola och privatliv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 167 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 238 g. Skadestånd i skola och privatliv ISBN är 9789139113188. Skadestånd i skola och privatliv är en fristående bok .


Läs Skadestånd i skola och privatliv som bok

För dig som vill köpa och läsa Skadestånd i skola och privatliv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 407 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skadestånd i skola och privatliv som ljudbok

Vill du lyssna på Skadestånd i skola och privatliv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skadestånd i skola och privatliv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skadestånd i skola och privatliv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skadestånd i skola och privatliv som pocket

Skadestånd i skola och privatliv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skadestånd i skola och privatliv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skadestånd i skola och privatliv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skadestånd i skola och privatliv
 • Författare: Erland Strömbäck
 • Genre: Skadestånd
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Utgivningsdatum: 2013-08-09
 • Pris: 407
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 167
 • Fysiska dimensioner: 215 x 150 x 10 mm
 • SAB: 346.48503,Oeaas
 • ISBN: 9789139113188

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skadestånd i skola och privatliv?

Skadestånd i skola och privatliv är skriven av författaren Erland Strömbäck

När gavs Skadestånd i skola och privatliv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-09.

Var kan jag köpa Skadestånd i skola och privatliv?

Vi rekommenderar att du köper Skadestånd i skola och privatliv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Skador inträffar dagligen och stundligen i vår tillvaro. Med skadorna uppkommer en rad frågor:Finns det någon som är ansvarig för det inträffade?Vem ska ersätta skadan – den ansvarige eller kanske en försäkring? Ofta är svaren på dessa frågor ganska enkla och inte så oroande. Men ibland kan det bli mera invecklat.I boken Eftersom olika former av försäkring oftast ersätter skadorna ägnas i boken särskild uppmärksamhet åt försäkringsförhållandena.I denna andra upplaga har texten bearbetats och aktualiserats med beskrivning av ny lagstiftning, bl.a. de nya reglerna om vårdnadshavares skadeståndsansvar vid brott som deras barn begår, liksom med ny domstolspraxis sedan första upplagan. Boken har också kompletterats med en rad nya exempel på skadesituationer i skola och privatliv. Med ett stort antal exempel belyses gällande lag och praxis. Många av exemplen grundar sig på verkligheten, framför allt i form av praxis från Högsta domstolen och hovrätterna. En särskild exempelsamling i boken utgör frågor som under de senaste åren inkommit till Erland Strömbäck är försäkringsjurist och har i justitiedepartementet deltagit i utarbetandet av skadeståndslagen, trafikskadelagen m.fl. lagar. Han har därefter bl.a. varit chefsjurist i branschorgan och försäkringsbolag. Tillsammans med Bertil Bengtsson har han skrivit Skadeståndslagen. En kommentar (4 uppl. 2011), samt medarbetat i kommentarer kring konsumentförsäkringslagen och trafikskadelagen. Collegio, Norstedts Juridiks informationstjänst för skolan (f.d. Skolledarsvar).Skadestånd i skola och privatliv, andra upplagan, behandlas skador som inträffar i skolan och privatlivet, såväl personskador som sakskador.Vad säger skadeståndslagen och andra lagar om ersättningsansvaret på dessa områden, exempelvis trafikskadelagen?Vem är ansvarig i en viss situation?

Utgivande förlag: Norstedts Juridik AB