Sjung och ramsa med Bebbe – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mervi Lindman

Jämför och hitta det billigaste priset på Sjung och ramsa med Bebbe innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sjung och ramsa med Bebbe är skriven av Mervi Lindman och gavs ut 2022-04-11.

Sjung och ramsa med Bebbe som bok, ljudbok eller e-bok.
Sjung och ramsa med Bebbe

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sjung och ramsa med Bebbe

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sjung och ramsa med Bebbe. Boken är skriven av författaren Mervi Lindman. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sjung och ramsa med Bebbe var 2022-04-11.

Originalspråket som Mervi Lindman skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sjung och ramsa med Bebbe är det: 9789179772345.


Läs Sjung och ramsa med Bebbe som bok

För dig som vill köpa och läsa Sjung och ramsa med Bebbe som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sjung och ramsa med Bebbe som ljudbok

Vill du lyssna på Sjung och ramsa med Bebbe som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sjung och ramsa med Bebbe som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sjung och ramsa med Bebbe som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sjung och ramsa med Bebbe som pocket

Sjung och ramsa med Bebbe finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sjung och ramsa med Bebbe med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sjung och ramsa med Bebbe med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sjung och ramsa med Bebbe
  • Författare: Mervi Lindman
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-04-11
  • Pris: 75
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179772345

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sjung och ramsa med Bebbe?

Sjung och ramsa med Bebbe är skriven av författaren Mervi Lindman

När gavs Sjung och ramsa med Bebbe ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-04-11.

Var kan jag köpa Sjung och ramsa med Bebbe?

Vi rekommenderar att du köper Sjung och ramsa med Bebbe hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Här hittar du 12 enkla ramsor och sånger att sjunga och leka tillsammans med ditt barn. Melodierna och ramsorna är lätta att memorera och bjuder in till en mysig stund av närhet, ord-lek och skoj, något som också bidrar till barnets språkutveckling. Illustratören Mervi Lindmans Bebbebilder anknyter till innehållet och speglar Bebbes lite busiga inställning till livet runtikring. Här finns både fina små detaljer och en helhet som är rolig att titta på. Sjung och lek tillsammans med din bebis!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen