Sjöodjuret

Sjöodjuret – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Mæhle

Jämför och hitta det billigaste priset på Sjöodjuret innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sjöodjuret är skriven av Lars Mæhle och gavs ut .

Sjöodjuret som bok, ljudbok eller e-bok.
Sjöodjuret

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sjöodjuret

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sjöodjuret. Boken är skriven av författaren Lars Mæhle. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sjöodjuret var .

Originalspråket som Lars Mæhle skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sjöodjuret är det: 9789180187114.


Läs Sjöodjuret som bok

För dig som vill köpa och läsa Sjöodjuret som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sjöodjuret som ljudbok

Vill du lyssna på Sjöodjuret som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sjöodjuret som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sjöodjuret som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sjöodjuret som pocket

Sjöodjuret finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sjöodjuret med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sjöodjuret med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sjöodjuret
  • Författare: Lars Mæhle
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 119
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187114

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sjöodjuret?

Sjöodjuret är skriven av författaren Lars Mæhle

När gavs Sjöodjuret ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Sjöodjuret?

Vi rekommenderar att du köper Sjöodjuret hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Dinosauriekompisarna Rasmus Rex och Tim Troodon är tillbaka i ett nytt spännande äventyr! Det är vinter och isen har lagt sig på sjön. Mamma Rex bestämmer sig för att ordna en isfiske-tävling. Den som vinner ska få en hel burk med makrill i tomatsås. Men vem vet vilka läskiga varelser som lurar under isen? Det visar sig att Rasmus och Tim får räkna med en hel del överraskningar. Dinosauriegänget-böckerna om kompisarna Rasmus och Tim bjuder på små och stora äventyr i charmiga berättelser fulla av både spänning och humor. I samma serie finns också: <i>Ägget </i> <i>Simtävlingen </i> <i>Resan </i> <i>Skattjakten </i> <i>Bästisen</i>

Utgivande förlag: Lind & Co