Sinnenas skafferi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stina Algotson

Jämför och hitta det billigaste priset på Sinnenas skafferi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sinnenas skafferi är skriven av Stina Algotson och gavs ut 2011-06-15.

Sinnenas skafferi som bok, ljudbok eller e-bok.
Sinnenas skafferi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sinnenas skafferi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sinnenas skafferi. Boken är skriven av författaren Stina Algotson. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sinnenas skafferi var 2011-06-15.

Originalspråket som Stina Algotson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Sinnenas skafferi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 143 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 195 x 25 mm och den väger så mycket som 540 g. Sinnenas skafferi ISBN är 9789197946001. Sinnenas skafferi är en fristående bok .


Läs Sinnenas skafferi som bok

För dig som vill köpa och läsa Sinnenas skafferi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sinnenas skafferi som ljudbok

Vill du lyssna på Sinnenas skafferi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sinnenas skafferi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sinnenas skafferi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sinnenas skafferi som pocket

Sinnenas skafferi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sinnenas skafferi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sinnenas skafferi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sinnenas skafferi
 • Författare: Stina Algotson
 • Genre:
 • Förlag: Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
 • Utgivningsdatum: 2011-06-15
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 143
 • Fysiska dimensioner: 195 x 195 x 25 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197946001

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sinnenas skafferi?

Sinnenas skafferi är skriven av författaren Stina Algotson

När gavs Sinnenas skafferi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-06-15.

Var kan jag köpa Sinnenas skafferi?

Vi rekommenderar att du köper Sinnenas skafferi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Smak, lukt, syn, hörsel och känsel… Den här boken villuppmuntra och inspirera dig som jobbar på förskolan, ellersom är förälder, att tillsammans med dina barn bli ännu bättrepå att använda alla sinnen och utforska nya smaker. Vi är ju alla människor, stora som små, och människor har sinnen föratt uppleva världen och för att både klara av faror och njuta av livet. Om vi tränar våra sinnen blir vi också bättre på att undvika faror och njuta mer. Och det bästa av allt, det är faktiskt inteså svårt att träna upp sina sinnen så att man känner, smakar, luktar, hör och ser mer. Sapere är från början en fransk metod,som vi i anslutning till Restaurang- och hotellhögskolani Grythyttan utvecklat för lärare och skolbarn sedan flera år.Från Frankrike via Grythyttan har Saperemetoden spridits tillskolor i Sverige och i Finland. I Finland har Sapere utvecklatsockså för yngre barn. I slutet av boken finns ett utförligt kapitelom bakgrunden till Saperemetoden. Det nya med den här bokenär att vi nu vänder oss till ännu yngre barn och presenterarSaperemetoden för svenska förskolor och föräldrar. Du somvuxen får stöd genom mer kunskap om våra fem sinnenoch förslag på enkla övningar du kan göra tillsammans medbarn som är ungefär 1-5 år. Övningarna är testade av förskolepedagogeroch barn, som också gett oss en hel del tips.

Utgivande förlag: Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB