Sin gluten : spansk magi i köket – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Riki Simic

Jämför och hitta det billigaste priset på Sin gluten : spansk magi i köket innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sin gluten : spansk magi i köket är skriven av Riki Simic och gavs ut 2015-09-24.

Sin gluten : spansk magi i köket som bok, ljudbok eller e-bok.
Sin gluten : spansk magi i köket

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 168

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sin gluten : spansk magi i köket

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sin gluten : spansk magi i köket. Boken är skriven av författaren Riki Simic. Skabetti Books &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sin gluten : spansk magi i köket var 2015-09-24.

Originalspråket som Riki Simic skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat för särskilda dieter & hälsotillstånd vilket ger den Qcabb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Sin gluten : spansk magi i köket i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 175 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 210 x 20 mm och den väger så mycket som 725 g. Sin gluten : spansk magi i köket ISBN är 9789198221909. Sin gluten : spansk magi i köket är en fristående bok .


Läs Sin gluten : spansk magi i köket som bok

För dig som vill köpa och läsa Sin gluten : spansk magi i köket som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 168 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sin gluten : spansk magi i köket som ljudbok

Vill du lyssna på Sin gluten : spansk magi i köket som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sin gluten : spansk magi i köket som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sin gluten : spansk magi i köket som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sin gluten : spansk magi i köket som pocket

Sin gluten : spansk magi i köket finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sin gluten : spansk magi i köket med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sin gluten : spansk magi i köket med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sin gluten : spansk magi i köket
 • Författare: Riki Simic
 • Genre: Mat för särskilda dieter & hälsotillstånd
 • Förlag: Skabetti Books &amp
 • Utgivningsdatum: 2015-09-24
 • Pris: 168
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 175
 • Fysiska dimensioner: 250 x 210 x 20 mm
 • SAB: Qcabb
 • ISBN: 9789198221909

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sin gluten : spansk magi i köket?

Sin gluten : spansk magi i köket är skriven av författaren Riki Simic

När gavs Sin gluten : spansk magi i köket ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-09-24.

Var kan jag köpa Sin gluten : spansk magi i köket?

Vi rekommenderar att du köper Sin gluten : spansk magi i köket hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Alla som någon gång rest i Spanien och handlat mat känner igen “Sin Gluten”. Där betyder det snarare “ett hälsosamt val” än “för dig som inte kan äta”. Boken är nominerad till “Årets kokbok” i kategorin medelhavskök vid Gourmand Cook book Awards som avgörs i Kina i maj 2016.Det har kocken Riki Simic och formgivaren Linn Fransson tagit fasta på när de satt ihop årets mest inspirerande läsning; SIN GLUTEN, SPANSK MAGI I KÖKET. Här finner du lättlagade recept som är både goda och värmande – och tar dig med på en smakresa genom de olika distrikten i Spanien. Vare sig du är en ständigt återkommande besökare eller aldrig haft möjlighet att resa dit får du en stor smakupplevelse genom boken. Här finns utöver rena recept, också lite mathistorik från de olika regionerna, liksom ordentliga genomgångar av typiskt spanska smaker. Pedagogiskt och enkelt beskrivet blir du både en mästare på det spanska köket med dess sociala, inbjudande matlagning och får hälsan på köpet! Riki Simic är kocken som blev känd för en matintresserad publik med “Fotbollskokboken 2×45” som blev en succé när den släpptes vintern 2013 och under 2014 tilldelades utmärkelserna “Årets kokbok” i Sverige samt “Best in the World” på Gourmand Cook Books Awards” Linn Fransson är formgivare och fotograf. Tillsammans har de skapat SIN GLUTEN, SPANSK MAGI I KÖKET – för dig som vill äta god, spansk mat och enkelt ta bort gluten ur din matlagning.

Utgivande förlag: Skabetti Books &amp