Simcha – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rose Lagercrantz

Jämför och hitta det billigaste priset på Simcha innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Simcha är skriven av Rose Lagercrantz och gavs ut .

Simcha som bok, ljudbok eller e-bok.
Simcha

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 188

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Simcha

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Simcha. Boken är skriven av författaren Rose Lagercrantz. Hillelförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Simcha var .

Originalspråket som Rose Lagercrantz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Simcha är det: 9789198887914.


Läs Simcha som bok

För dig som vill köpa och läsa Simcha som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 188 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Simcha som ljudbok

Vill du lyssna på Simcha som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Simcha som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Simcha som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Simcha som pocket

Simcha finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Simcha med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Simcha med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Simcha
  • Författare: Rose Lagercrantz
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Hillelförlaget
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 188
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198887914

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Simcha?

Simcha är skriven av författaren Rose Lagercrantz

När gavs Simcha ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Simcha?

Vi rekommenderar att du köper Simcha hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Simcha.</i> Vad betyder det? Det ordet betyder glädje. Den här boken handlar om Anna. Anna har inte tänkt så mycket på att hon är jude. Det är bara så att hon råkar vara född av en judisk mamma. När Anna gifter sig med David och de efter en lång väntan äntligen får en son, börjar ett nytt kapitel i hennes liv. Nu vill hon följa de judiska traditionerna, precis som hennes mormor gjorde när Anna var liten. Genom att bli mamma och genom att återvända till barndomens berättelser återerövrar Anna sin judiska glädje. 

Utgivande förlag: Hillelförlaget