Silvermannen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sara Mauritzon

Jämför och hitta det billigaste priset på Silvermannen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Silvermannen är skriven av Sara Mauritzon och gavs ut 2022-04-14.

Silvermannen som bok, ljudbok eller e-bok.
Silvermannen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Silvermannen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Silvermannen. Boken är skriven av författaren Sara Mauritzon. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Silvermannen var 2022-04-14.

Originalspråket som Sara Mauritzon skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Silvermannen är det: 9789179758967.


Läs Silvermannen som bok

För dig som vill köpa och läsa Silvermannen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Silvermannen som ljudbok

Vill du lyssna på Silvermannen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Silvermannen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Silvermannen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Silvermannen som pocket

Silvermannen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Silvermannen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Silvermannen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Silvermannen
  • Författare: Sara Mauritzon
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-04-14
  • Pris: 149
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179758967

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Silvermannen?

Silvermannen är skriven av författaren Sara Mauritzon

När gavs Silvermannen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-04-14.

Var kan jag köpa Silvermannen?

Vi rekommenderar att du köper Silvermannen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Möt Lillo, en helt vanlig tioåring uppkrupen i sitt favoritäppelträd. Möt Tor, en inte helt vanlig granne med ett inte helt vanligt jobb. Är han brandman, jätte, jägare – eller gud? Sara Mauritzons bokdebut "Silvermannen" är den första boken om Lillo. Det är slukande spännande, känslofylld läsning när den är som allra bäst. En berättelse rotad i den nordiska mytologin, med älskansvärda Lillo mitt i händelsernas centrum. Det är tidig höst när grodorna dyker upp i Hejdafors. De är överallt, ingen vet var de kommer ifrån. Samtidigt flyttar en ny granne in i huset mittemot Lillos. Grannens katt tittar konstigt på Lillo, som om de pratade med varandra utan ord. Innan Lillo vet ordet av har Jessie, Lillos älskade hund, stuckit över vägen och in på grannens tomt. Det ska visa sig att mannen som flyttat in heter Tor. Han är jättestor och har jättemånga tatueringar och kör motorcykel så att det dundrar och mullrar. Tor är också bekymrad över grodorna. Och när Lillo berättar att en man i silverrock har strukit omkring på skolgården, anar Tor att det här kan vara toppen av ett isberg. Snart är Lillo, Jessie och Tor mitt i en uråldrig kamp om makt, sorg och upprättelse. Och för Lillo öppnas dörren till en värld som han bara läst om i böcker. Sara Mauritzon arbetar som bibliotekarie och bokdebuterar med "Silvermannen" som passar perfekt för högläsning eller att sluka på egen hand.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen