Silmarillion – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av J R R Tolkien

Jämför och hitta det billigaste priset på Silmarillion innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Silmarillion är skriven av J R R Tolkien och gavs ut 2019-08-28.

Silmarillion som bok, ljudbok eller e-bok.
Silmarillion

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Silmarillion

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Silmarillion. Boken är skriven av författaren J R R Tolkien. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Silmarillion var 2019-08-28.

Originalspråket som J R R Tolkien skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Silmarillion i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 400 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 137 x 27 mm och den väger så mycket som 475 g. Silmarillion ISBN är 9789113084930. Silmarillion är en fristående bok .


Läs Silmarillion som bok

För dig som vill köpa och läsa Silmarillion som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Silmarillion som ljudbok

Vill du lyssna på Silmarillion som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Silmarillion som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Silmarillion som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Silmarillion som pocket

Silmarillion finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Silmarillion med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Silmarillion med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Silmarillion
 • Författare: J R R Tolkien
 • Genre:
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2019-08-28
 • Pris: 169
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 400
 • Fysiska dimensioner: 210 x 137 x 27 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789113084930

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Silmarillion?

Silmarillion är skriven av författaren J R R Tolkien

När gavs Silmarillion ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-28.

Var kan jag köpa Silmarillion?

Vi rekommenderar att du köper Silmarillion hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sillmarillion är berättelsen om hur världen skapades, om Ainurs musik och Midgårds första ålder, om de olika gudarna och deras makt. Här berättas om de underbara ädelstenar – silmarillerna – som stjäls av den onde Morgoth och om det stora kriget med alverna och deras allierade som blir följden av detta illdåd. Här finns förhistorien till den sagolika Trilogin om Härskarringen och här möter vi många av de folkslag, gestalter och varelser som sedan återkommer i trilogin.J. R. R. Tolkien arbetade under hela sitt liv med att ge gestalt åt sin sagovärld. Han betraktade själv Sillmarillion som sitt främsta verk, även om det inte kom att publiceras förrän efter hans död.

Utgivande förlag: Norstedts