Sillen och alla djuren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Ehring

Jämför och hitta det billigaste priset på Sillen och alla djuren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sillen och alla djuren är skriven av Anna Ehring och gavs ut 2022-01-10.

Sillen och alla djuren som bok, ljudbok eller e-bok.
Sillen och alla djuren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sillen och alla djuren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sillen och alla djuren. Boken är skriven av författaren Anna Ehring. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sillen och alla djuren var 2022-01-10.

Originalspråket som Anna Ehring skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sillen och alla djuren är det: 9789179759308.


Läs Sillen och alla djuren som bok

För dig som vill köpa och läsa Sillen och alla djuren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sillen och alla djuren som ljudbok

Vill du lyssna på Sillen och alla djuren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sillen och alla djuren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sillen och alla djuren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sillen och alla djuren som pocket

Sillen och alla djuren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sillen och alla djuren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sillen och alla djuren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sillen och alla djuren
  • Författare: Anna Ehring
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-10
  • Pris: 135
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179759308

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sillen och alla djuren?

Sillen och alla djuren är skriven av författaren Anna Ehring

När gavs Sillen och alla djuren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-10.

Var kan jag köpa Sillen och alla djuren?

Vi rekommenderar att du köper Sillen och alla djuren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sagts om "Sillen får ett syskon" av Anna Ehring och Moa Graaf: "Vårens bästa högläsningsbok för fem, sex, sjuåringar." SR P4 "Perfekt högläsningsbok!" barn&ungdomsboksblogg.blogspot.com "Så otroligt fint är vad det där." Prickigapaula.blogspot.com "äkta och inkännande barnperspektiv." BTJ Hopp och förtvivlan när Hedda kanske ska bli granne med Sillen i tredje boken om Hugo "Sillen" Ström: en mysknasig bokserie full av vardagsspänning för alla små och deras stora! Perfekt högläsning! Tänk om det kan bli så som Sillen hör de vuxna prata om: att Hedda flyttar in i Olssons hus! Då blir Sillen och Hedda grannar. Bara en kohage skiljer dem åt. Sedan uppropet i förskoleklass är de kompisar. Det var dagen då Hedda tappade en tand i soppan och Sillen knockades av en fotboll på rasten. Sillen måste genast göra allt han kan för att få Hedda att tycka om att bo på landet. Han vill visa henne allt! Särskilt alla djur som finns, för Hedda gillar djur! Men allt går på tok. Djuren är för många och de surrar, bits, bajsar och liksom är för mycket! Flugor och bin, kor och sniglar – och farfars prilliga get Maggan! Anna Ehring skildrar livet som sexåring på sitt alldeles egna sätt; på pricken, fnissigt och alltid barnnära. Moa Graaf bildsätter Sillens värld på ett finurligt vis, ljuvligt och detaljrikt. Mer Sillen-läsning i "Sillen får ett syskon" och "Sillen börjar skolan". Sagts om "Sillen får ett syskon" av Anna Ehring och Moa Graaf: "Vårens bästa högläsningsbok för fem, sex, sjuåringar." Paula Högström SR P4 Stockholm "Enkelheten och lugnet är så mysigt. Perfekt högläsningsbok!" barn&ungdomsboksblogg.blogspot.com "Så otroligt fint är vad det där. Som tur är så är detta första delen i en ny serie. En serie som passar perfekt som högläsning för fem, sex och sjuåringen. En första högläsningsbok och eller för er som läser Lotta Olssons Konstiga djur och Emi Guners böcker om Nina." Prickigapaula.blogspot.com "Anna Ehring har i hela sitt författarskap ett äkta och inkännande barnperspektiv. Hon har också förmåga att med små medel skapa spänning i vardagen och väcka läsarens intresse med genomtänkta detaljer, något som bildkonstnären Moa Graaf elegant fångar upp och utvecklar i de svartvita illustrationerna." Helene Ehriander, BTJ-häfte 1, 2021

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen