SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fredrik Reinfeldt

Jämför och hitta det billigaste priset på SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning är skriven av Fredrik Reinfeldt och gavs ut 2020-09-03.

SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT - 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning som bok, ljudbok eller e-bok.
SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning. Boken är skriven av författaren Fredrik Reinfeldt. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning var 2020-09-03.

Originalspråket som Fredrik Reinfeldt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Val & folkomröstningar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 350 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning ISBN är B000359438. SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning är en fristående bok .


Läs SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning som bok

För dig som vill köpa och läsa SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning som ljudbok

Vill du lyssna på SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning som pocket

SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning
 • Författare: Fredrik Reinfeldt
 • Genre: Val & folkomröstningar
 • Förlag: Albert Bonniers Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-09-03
 • Pris:
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 350
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: B000359438

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning?

SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning är skriven av författaren Fredrik Reinfeldt

När gavs SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-03.

Var kan jag köpa SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning?

Vi rekommenderar att du köper SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT – 3 november 2020 ödesvalet : Om en demokrati i fara och en världsordning i upplösning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV FREDRIK REINFELDT! 3 november 2020 avgörs vår generations viktigaste val i USA. Donald Trump utmanar gränsen för hur en president kan bete sig och med honom har världens förmåga att hantera konflikter, säkra öppen handel och ta sig an klimatutmaningen försvagats. Fredrik Reinfeldts bok är en fördjupande genomgång av USA:s demokrati och politiska system. Den förklarar vad som står på spel och vad det är som avgör vem som väljs till president i november – och vilken värld det leder till på 2020-talet.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag