SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emma Brink Rask

Jämför och hitta det billigaste priset på SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask är skriven av Emma Brink Rask och gavs ut .

SIGNERAD - 61 kakor i en form - signerad av Emma Brink Rask som bok, ljudbok eller e-bok.
SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 222

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask. Boken är skriven av författaren Emma Brink Rask. Bokförlaget Polaris är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask var .

Originalspråket som Emma Brink Rask skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Mat & dryck” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask är det: B000396821.


Läs SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask som bok

För dig som vill köpa och läsa SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 222 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask som ljudbok

Vill du lyssna på SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask som pocket

SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask
  • Författare: Emma Brink Rask
  • Genre: Mat & dryck
  • Förlag: Bokförlaget Polaris
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 222
  • Format: Inbunden
  • ISBN: B000396821

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask?

SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask är skriven av författaren Emma Brink Rask

När gavs SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask?

Vi rekommenderar att du köper SIGNERAD – 61 kakor i en form – signerad av Emma Brink Rask hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Enkelt och vansinnigt gott! Emma Brink Rask visar hur svenskarnas vanligaste bakform bäst används. </b> Hur ska jag göra om jag vill baka detta recept i en springform? Efter att ha bloggat om bakning i sju år och skrivit tre bakböcker så är det en av de vanligaste frågor Emma Brink Rask får. För de flesta har ju inte köksskåpen fulla av tårtformar i alla möjliga storlekar och varianter. De flesta, visar det sig, har dock en springform på 23 centimeter. Just en sådan form kan man vara lika säker på att hitta i alla svenskars hem och sommarstugor som osthyveln, rivjärnet och de där kaffekopparna med Mumintroll på. I den här boken bjuder därför Emma Brink Rask på 61 recept på söta favoriter som alla bakas i en vanlig springform. Enkelt, smart och vansinnigt gott! Förutom mjuka kakor och kladdkakor hittar du pajer, cheesecakes, sötebröd och tårtor. Här finns såväl klassiker som tigerkaka, äppelkaka och mjuk pepparkaka, men även mer oväntade recept med en twist. Vad sägs om semmelkladdkaka, kladdkakepinnar doppade i vit choklad (japp, även dessa bakas i springform) eller mazarinpaj med rabarber? Så rota fram din springform, den ligger säkert där längst in i skåpet, och börja baka. <b>Emma Brink Rask</b> är en passionerad hemmabagare och receptkreatör som sedan 2017 driver den populära bloggen och instagramkontot Brinken Bakar. Hon har tidigare gett ut tre böcker inom bakning.

Utgivande förlag: Bokförlaget Polaris