Sigges kompisbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lin Hallberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Sigges kompisbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sigges kompisbok är skriven av Lin Hallberg och gavs ut 2021-02-25.

Sigges kompisbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Sigges kompisbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 126

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sigges kompisbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sigges kompisbok. Boken är skriven av författaren Lin Hallberg. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sigges kompisbok var 2021-02-25.

Originalspråket som Lin Hallberg skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sigges kompisbok är det: 9789179754655.


Läs Sigges kompisbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Sigges kompisbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 126 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sigges kompisbok som ljudbok

Vill du lyssna på Sigges kompisbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sigges kompisbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sigges kompisbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sigges kompisbok som pocket

Sigges kompisbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sigges kompisbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sigges kompisbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sigges kompisbok
  • Författare: Lin Hallberg
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-02-25
  • Pris: 126
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179754655

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sigges kompisbok?

Sigges kompisbok är skriven av författaren Lin Hallberg

När gavs Sigges kompisbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-02-25.

Var kan jag köpa Sigges kompisbok?

Vi rekommenderar att du köper Sigges kompisbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ett måste för dig som gillar Sigge och hästar! Här kan du och dina kompisar fylla i om er själva, era älsklingshästar och ert favoritstall. Det finns också en massa roligt stallpyssel, lekar och fakta. Vet du till exempel vad Sigges kroppsdelar heter, eller hästars olika färger? Rita din favorithäst och titta i Sigges fotoalbum. Eller läs om när Sigge föddes och om BUS-klubbens roligaste, läskigaste och hemskaste stallminnen. En kompisbok full av trix och tips för alla hästälskare! LIN HALLBERG är en av våra mest populära och kritikerrosade författare. Ingen kan som hon skriva om vänskap, djur och livet med hästar. Hennes böcker om den charmiga lilla shetlandsponnyn Sigge toppar ständigt försäljningslistorna och älskas av både barn och vuxna. MARGARETA NORDQVIST har ett stort intresse för djur och natur. Det märks inte minst i hennes finstämda och ömsinta djurporträtt. Hon har illustrerat flera bästsäljande djurböcker däribland böckerna om Sigge och hennes helt egna serie "Djurkompisar".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen