Sifferlandet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Magdalena T Granholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Sifferlandet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sifferlandet är skriven av Magdalena T Granholm och gavs ut 2012-02-01.

Sifferlandet som bok, ljudbok eller e-bok.
Sifferlandet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sifferlandet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sifferlandet. Boken är skriven av författaren Magdalena T Granholm. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sifferlandet var 2012-02-01.

Originalspråket som Magdalena T Granholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Sifferlandet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 220 x 10 mm och den väger så mycket som 500 g. Sifferlandet ISBN är 9789152315156. Sifferlandet är en fristående bok .


Läs Sifferlandet som bok

För dig som vill köpa och läsa Sifferlandet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sifferlandet som ljudbok

Vill du lyssna på Sifferlandet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sifferlandet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sifferlandet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sifferlandet som pocket

Sifferlandet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sifferlandet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sifferlandet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sifferlandet
 • Författare: Magdalena T Granholm
 • Genre:
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2012-02-01
 • Pris:
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 300 x 220 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789152315156

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sifferlandet?

Sifferlandet är skriven av författaren Magdalena T Granholm

När gavs Sifferlandet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-02-01.

Var kan jag köpa Sifferlandet?

Vi rekommenderar att du köper Sifferlandet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sifferlandet är en rikt illustrerad bok fylld med sagor och material att klippa ut och laminera. Med hjälp av bokens anvisningar, tips och råd kan du som pedagog inspirera barnen att utforska olika matematiska begrepp på ett kreativt och fantasifullt sätt. Boken innehåller tio kapitel, ett för varje tal från 1 till 10. I varje kapitel finns en saga samt praktisk handledning till dig som pedagog. Till sagan knyts olika typer av uppdrag och matematiska frågeställningar som barnen ska lösa tillsammans. Längst bak i boken finns det hemliga brev, uppgifts- och frågekort samt liknande rekvisita som hör till kapitlet. Efter varje kapitel kan barnen befästa sina nyvunna kunskaper ytterligare i en egen arbetsbok, Sifferlandet Min egen bok. En del uppgifter kan lösas av barnen var för sig, men tanken är att arbetet ska ske gemensamt, med stöd och ledning av pedagogen.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning