Shoblainx – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mathie Martinez

Jämför och hitta det billigaste priset på Shoblainx innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Shoblainx är skriven av Mathie Martinez och gavs ut 2016-01-20.

Shoblainx som bok, ljudbok eller e-bok.
Shoblainx

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Shoblainx

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Shoblainx. Boken är skriven av författaren Mathie Martinez. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Shoblainx var 2016-01-20.

Originalspråket som Mathie Martinez skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Humor vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Shoblainx i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 10 mm och den väger så mycket som 241 g. Shoblainx ISBN är . Shoblainx är en fristående bok .


Läs Shoblainx som bok

För dig som vill köpa och läsa Shoblainx som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Shoblainx som ljudbok

Vill du lyssna på Shoblainx som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Shoblainx som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Shoblainx som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Shoblainx som pocket

Shoblainx finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Shoblainx med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Shoblainx med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Shoblainx
 • Författare: Mathie Martinez
 • Genre: Humor
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2016-01-20
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Shoblainx?

Shoblainx är skriven av författaren Mathie Martinez

När gavs Shoblainx ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-20.

Var kan jag köpa Shoblainx?

Vi rekommenderar att du köper Shoblainx hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Shoblainx är humorboken med spekulationer, iakttagelser och åsikter på världen, sett från tre par värmländska ögon. Podcastprofilerna Mathie, Johan och Jimmy går i denna bok igenom allt från fantastiska faktan till snuskerier och morgonhumör. En personlig och öppenhjärtlig bok där läsaren får svar på frågor som bl.a: “När peakar man som människa?” och “Hur behåller man en solbränna?”. Du kanske inte kommer tycka det är kul, men du kommer garanterat inte lära dig något heller!

Utgivande förlag: BoD