Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arthur Conan Doyle

Jämför och hitta det billigaste priset på Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen är skriven av Arthur Conan Doyle och gavs ut 2021-06-01.

Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen som bok, ljudbok eller e-bok.
Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen. Boken är skriven av författaren Arthur Conan Doyle. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen var 2021-06-01.

Originalspråket som Arthur Conan Doyle skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen är det: 9789179758325.


Läs Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen som bok

För dig som vill köpa och läsa Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen som ljudbok

Vill du lyssna på Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen som pocket

Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen
  • Författare: Arthur Conan Doyle
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-01
  • Pris: 129
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758325

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen?

Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen är skriven av författaren Arthur Conan Doyle

När gavs Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-01.

Var kan jag köpa Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen?

Vi rekommenderar att du köper Sherlock Holmes : 3 mysterier. Det spräckliga bandet ; De rödhårigas förening ; En skandal i Böhmen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Möt världens smartaste detektiv. Någosin. Vem dödade Julia Stoner? Vem är det som anställer rödhåriga män, och sedan försvinner? Och vem är den enda som kan överlista Sherlock Holmes? Följ med på tre oförglömliga äventyr i det dimmiga London med den genialiske Sherlock Holmes och hans vän doktor Watson. Novellerna "De rödhårigas förening", "Det spräckliga bandet" och "En skandal i Böhmen" är återberättade på lättare svenska av författaren Cecilia Davidsson. Mats Minnhagen har illustrerat utvalda actionscener med snygga färgbilder. Bonnier Carlsens Äventyrsklassiker är tidlösa berättelser för moderna läsare. Läs även Jorden runt på 80 dagar och Skattkammarön.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen