Sfärernas musik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Westberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Sfärernas musik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sfärernas musik är skriven av Lars Westberg och gavs ut 2020-11-02.

Sfärernas musik som bok, ljudbok eller e-bok.
Sfärernas musik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 183

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sfärernas musik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sfärernas musik. Boken är skriven av författaren Lars Westberg. Wessmans Musikförlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sfärernas musik var 2020-11-02.

Originalspråket som Lars Westberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Storpocket.

Om du vill läsa Sfärernas musik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 146 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 150 x 11 mm och den väger så mycket som 264 g. Sfärernas musik ISBN är 9789187710865. Sfärernas musik är en fristående bok .


Läs Sfärernas musik som bok

För dig som vill köpa och läsa Sfärernas musik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 183 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sfärernas musik som ljudbok

Vill du lyssna på Sfärernas musik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sfärernas musik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sfärernas musik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sfärernas musik som pocket

Sfärernas musik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sfärernas musik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sfärernas musik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sfärernas musik
 • Författare: Lars Westberg
 • Genre: Musik
 • Förlag: Wessmans Musikförlag AB
 • Utgivningsdatum: 2020-11-02
 • Pris: 183
 • Format: Storpocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 146
 • Fysiska dimensioner: 190 x 150 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789187710865

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sfärernas musik?

Sfärernas musik är skriven av författaren Lars Westberg

När gavs Sfärernas musik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-11-02.

Var kan jag köpa Sfärernas musik?

Vi rekommenderar att du köper Sfärernas musik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sfärernas musik är en mycket annorlunda bok. På Wessmans har vi inte gett ut något liknande tidigare. Texterna är skrivna under tiden författaren genomgår en behandling för cancer. Det är alltså bokstavligen en text om musik skriven i »dödsskuggans dal«.Texterna är mycket berörande, ibland smärtsamma att läsa.»Ljuset i mörkret är Gud i musiken.« På förlaget fastnade vi för Lars Westberg sätt att naket och utlämnande beskriva detta. Detta är på sätt och vis en bok om musikens teologi.

Utgivande förlag: Wessmans Musikförlag AB