Serverat och klart – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Patrik Norrman

Jämför och hitta det billigaste priset på Serverat och klart innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Serverat och klart är skriven av Patrik Norrman och gavs ut 2020-08-07.

Serverat och klart som bok, ljudbok eller e-bok.
Serverat och klart

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Serverat och klart

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Serverat och klart. Boken är skriven av författaren Patrik Norrman. Egmont Publishing AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Serverat och klart var 2020-08-07.

Originalspråket som Patrik Norrman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier vilket ger den Hci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Serverat och klart i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 293 x 222 x 24 mm och den väger så mycket som 1120 g. Serverat och klart ISBN är 9789176216163. Serverat och klart är en del av serien: Bacon &amp.


Läs Serverat och klart som bok

För dig som vill köpa och läsa Serverat och klart som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Serverat och klart som ljudbok

Vill du lyssna på Serverat och klart som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Serverat och klart som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Serverat och klart som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Serverat och klart som pocket

Serverat och klart finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Serverat och klart med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Serverat och klart med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Serverat och klart
 • Författare: Patrik Norrman
 • Genre: Tecknade serier
 • Förlag: Egmont Publishing AB
 • Utgivningsdatum: 2020-08-07
 • Pris: 229
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner: 293 x 222 x 24 mm
 • SAB: Hci
 • ISBN: 9789176216163

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Serverat och klart?

Serverat och klart är skriven av författaren Patrik Norrman

När gavs Serverat och klart ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-07.

Var kan jag köpa Serverat och klart?

Vi rekommenderar att du köper Serverat och klart hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En samling hisnande och osannolikt galna upptåg med vännerna Bacon och Egg. Ett kärt återseende av serien som tidigare har gått i tidningarna Bacon & Ägg, Fantomen, Herman Hedning och Uti vår hage.

Utgivande förlag: Egmont Publishing AB