SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar är skriven av och gavs ut 2009-03-01.

SEK Handbok 449 - Potentialutjämning i industriella elanläggningar som bok, ljudbok eller e-bok.
SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 599

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar. Boken är skriven av författaren . SEK Svensk Elstandard är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar var 2009-03-01.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Elektroteknik vilket ger den Pc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 109 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 221 x 8 mm och den väger så mycket som 375 g. SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar ISBN är 9789189667310. SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar är en del av serien: SEK Handbok (del 449).


Läs SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar som bok

För dig som vill köpa och läsa SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 599 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar som ljudbok

Vill du lyssna på SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar som pocket

SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar
 • Författare:
 • Genre: Elektroteknik
 • Förlag: SEK Svensk Elstandard
 • Utgivningsdatum: 2009-03-01
 • Pris: 599
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 109
 • Fysiska dimensioner: 297 x 221 x 8 mm
 • SAB: Pc
 • ISBN: 9789189667310

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar?

SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar är skriven av författaren

När gavs SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-03-01.

Var kan jag köpa SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar?

Vi rekommenderar att du köper SEK Handbok 449 – Potentialutjämning i industriella elanläggningar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett potentialutjämningssystem har till uppgift att reducera spänningarna mellan olika punkter i en anläggning, i första hand för att ge skydd mot elchock. Dessutom skall systemet skydda utrustning, apparater och system mot skada och funktionsstörningar och mot nedsättning av funktionssäkerheten. SEK Handbok 449 beskriver de krav som den som beställer eller använder en industrianläggning bör ställa på ett potentialutjämningssystem och ger råd och vägledning om hur ett sådant system kan utföras. Jordning och skärmning för att minska elektromagnetiska störningar behandlas inte. Målet är att ge en praktisk tolkning av de säkerhetsmässiga och funktionsmässiga kraven på potentialutjämning, så att man på ett kostnadseffektivt sätt kan få en person- och funktionssäker anläggning. Handboken, som är rikt illustrerad i färg och svartvitt, vänder sig till dem som beställer och projekterar elinstallationer i industrier och andra liknande anläggningar, t ex stormarknader eller pumpstationer. Då innehållet knyter an till byggnadskonstruktionen bör handboken även vara intressant för byggföretag och byggkonsulter. Den är utgiven av SEK och FIE, Föreningen för Industriell Elteknik, i samarbete.

Utgivande förlag: SEK Svensk Elstandard