Segrande bön – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lewi Pethrus

Jämför och hitta det billigaste priset på Segrande bön innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Segrande bön är skriven av Lewi Pethrus och gavs ut 2019-06-05.

Segrande bön som bok, ljudbok eller e-bok.
Segrande bön

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Segrande bön

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Segrande bön. Boken är skriven av författaren Lewi Pethrus. Sjöbergs Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Segrande bön var 2019-06-05.

Originalspråket som Lewi Pethrus skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den C som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Segrande bön i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 73 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 135 x 6 mm och den väger så mycket som 90 g. Segrande bön ISBN är 9789188927187. Segrande bön är en fristående bok .


Läs Segrande bön som bok

För dig som vill köpa och läsa Segrande bön som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Segrande bön som ljudbok

Vill du lyssna på Segrande bön som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Segrande bön som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Segrande bön som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Segrande bön som pocket

Segrande bön finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Segrande bön med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Segrande bön med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Segrande bön
 • Författare: Lewi Pethrus
 • Genre: Religion
 • Förlag: Sjöbergs Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-06-05
 • Pris: 89
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 73
 • Fysiska dimensioner: 180 x 135 x 6 mm
 • SAB: C
 • ISBN: 9789188927187

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Segrande bön?

Segrande bön är skriven av författaren Lewi Pethrus

När gavs Segrande bön ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-06-05.

Var kan jag köpa Segrande bön?

Vi rekommenderar att du köper Segrande bön hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lewi Pethrus klassiker om bön i nytryck för första gången sedan 1950-talet!”Bönen har haft betydelse så länge som människor har funnits på jorden, och den kommer att få allt större betydelse ju närmre slutet vi kommer. […] Det är av största vikt att Guds folk lever bönens liv, för bönen är en faktor att räkna med när det gäller Guds rikes seger.” – Lewi PethrusLewi Pethrus bok “Det här är en viktig bok. Pethrus undervisning är ett stridsrop till hela kristenheten, en väckarklocka och ett budskap rätt in i vår tid. Vi behöver den. Varenda kristen borde läsa den. Vi behöver vakna och börja be!” – Ur förordet av Curt Lewin, föreståndare för Skånes Pionjärmission”Nyutgåvan av Segrande bön är enormt välkommen. Läget är sådant att vi som tror behöver leva mer i bön, och den goda verkligheten är att vi får leva alltmer i bön om vi vill. […] Låt oss gå bönevägen, det är segervägen.” – Daniel Alm, föreståndare för Pingst – fria församlingar i samverkan Segrande bön trycktes första gången 1929, och hans budskap om bön är lika brännande aktuellt i dag. Pethrus undervisar och utmanar oss, i denna språkligt bear betade elfte upplaga, att plocka upp bönen såsom det redskap – ja, vapen – genom vilket Guds folk kan vinna seger och kyrkan utföra sitt viktigaste uppdrag: att vinna själar för Gud.

Utgivande förlag: Sjöbergs Förlag