Seglingens grunder 2.0 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tomas Sandström

Jämför och hitta det billigaste priset på Seglingens grunder 2.0 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Seglingens grunder 2.0 är skriven av Tomas Sandström och gavs ut 2016-03-13.

Seglingens grunder 2.0 som bok, ljudbok eller e-bok.
Seglingens grunder 2.0

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 279

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Seglingens grunder 2.0

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Seglingens grunder 2.0. Boken är skriven av författaren Tomas Sandström. Sailstar är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Seglingens grunder 2.0 var 2016-03-13.

Originalspråket som Tomas Sandström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Segling vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Storpocket.

Om du vill läsa Seglingens grunder 2.0 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 172 x 10 mm och den väger så mycket som 199 g. Seglingens grunder 2.0 ISBN är 9789197949019. Seglingens grunder 2.0 är en fristående bok .


Läs Seglingens grunder 2.0 som bok

För dig som vill köpa och läsa Seglingens grunder 2.0 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 279 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Seglingens grunder 2.0 som ljudbok

Vill du lyssna på Seglingens grunder 2.0 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Seglingens grunder 2.0 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Seglingens grunder 2.0 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Seglingens grunder 2.0 som pocket

Seglingens grunder 2.0 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Seglingens grunder 2.0 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Seglingens grunder 2.0 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Seglingens grunder 2.0
 • Författare: Tomas Sandström
 • Genre: Segling
 • Förlag: Sailstar
 • Utgivningsdatum: 2016-03-13
 • Pris: 279
 • Format: Storpocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 240 x 172 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197949019

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Seglingens grunder 2.0?

Seglingens grunder 2.0 är skriven av författaren Tomas Sandström

När gavs Seglingens grunder 2.0 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-03-13.

Var kan jag köpa Seglingens grunder 2.0?

Vi rekommenderar att du köper Seglingens grunder 2.0 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Segling är en underbar sport och en härlig fritidssysselsättning. Det är en bred sport, från enmanssegling i små jollar till världsomseglingar på de sju haven. Däremellan skärgårdssegling i kölbåtar, foilande (bärplanande) jollar och båtar som seglar i 25 knop och mycket mer. Den här boken Seglingens grunder 2.0 beskriver det mesta och lite till du behöver veta för att segla. Utom praktik. Men vi skriver mycket om seglingens grunder och en hel del om teorin bakom, trimfunktioner, olika segel, väjning.En stor del av bokens innehåll är säkerhet, tilläggning, manövrering.

Utgivande förlag: Sailstar