Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Patrick Ståhle

Jämför och hitta det billigaste priset på Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år är skriven av Patrick Ståhle och gavs ut 2014-09-30.

Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år som bok, ljudbok eller e-bok.
Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 371

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år. Boken är skriven av författaren Patrick Ståhle. Max Ström är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år var 2014-09-30.

Originalspråket som Patrick Ståhle skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Segling vilket ger den Prcca som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 173 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 285 x 230 x 15 mm och den väger så mycket som 1216 g. Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år ISBN är 9789171263278. Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år är en fristående bok .


Läs Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år som bok

För dig som vill köpa och läsa Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 371 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år som ljudbok

Vill du lyssna på Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år som pocket

Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år
 • Författare: Patrick Ståhle
 • Genre: Segling
 • Förlag: Max Ström
 • Utgivningsdatum: 2014-09-30
 • Pris: 371
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 173
 • Fysiska dimensioner: 285 x 230 x 15 mm
 • SAB: Prcca
 • ISBN: 9789171263278

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år?

Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år är skriven av författaren Patrick Ståhle

När gavs Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-30.

Var kan jag köpa Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år?

Vi rekommenderar att du köper Segeljakten Itaka : om jakter, kappsegling och klubbliv i 80 år hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Itaka är en legend bland de klassiska svenska segeljakterna – förmodligen den vackraste och mest mytomspunna. Hon byggdes i en tid när skönhet och fart var honnörsord, och då framgångsrika affärsmän och kungligheter samlades på kappseglingsbanorna. Att äga en av de vackra jakterna var få förunnat och en dröm för många. 1934 sjösattes denna vackra jakt, ritad av den legendariske båtkonstruktören Tore Holm enligt den senaste R-regeln åt hovkörsnären Arvid Lindahl. I boken skildras hela den fantastiska historien i över 160 bilder. Vi får följa med på kappseglingar och möta de spännande personligheter som syntes i klubblivet runt seglingarna. Här finns också många autentiska dokument som visar på det omsorgsfulla hantverket och de höga kvalitetskraven. Exempelvis utdrag ur loggböcker och för den inbitne finns kontrakt och byggnadsbeskrivning återgivna samt originalritningarna i bakfickan av boken.

Utgivande förlag: Max Ström