Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Almgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap är skriven av Hans Almgren och gavs ut 2018-06-11.

Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 561

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap. Boken är skriven av författaren Hans Almgren. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap var 2018-06-11.

Originalspråket som Hans Almgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 195 x 10 mm och den väger så mycket som 454 g. Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap ISBN är 9789140696366. Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap är en del av serien: Se samhället!.


Läs Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 561 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap som ljudbok

Vill du lyssna på Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap som pocket

Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap
 • Författare: Hans Almgren
 • Genre:
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2018-06-11
 • Pris: 561
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 240 x 195 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140696366

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap?

Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap är skriven av författaren Hans Almgren

När gavs Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-11.

Var kan jag köpa Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap?

Vi rekommenderar att du köper Se samhället! Grundkurs i samhällskunskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Se samhället! är ett läromedel för elever på introduktionsprogram som strävar efter ett betyg i samhällskunskap för årskurs 9. Läromedlet passar även utmärkt på den grundläggande vuxenutbildningen. Även klasser på högstadiet där man behöver arbeta med svenska språket skulle kunna använda Se samhället! som läromedel.Faktatexterna är enkelt skrivna så att eleverna kan ta till sig materialet och få stöd i sin språkutveckling. Texterna är kopplade till många bilder och illustrationer, innehållet illustreras med hjälp av både text och bild. Svåra ord förklaras genomgående och varje avsnitt avslutas med faktafrågor, reflekterande frågor samt språkuppgifter som utvecklar elevernas språkliga kompetens. Kopplat till den tryckta boken finns en digital lärarwebb med ytterligare övningar och uppgifter.Se samhället! i korthet:* ger möjlighet för eleven att nå målen för grundläggande vuxenutbildning samt samhällskunskap i årskurs 9* ger stöd i språkutvecklingen* faktatexter kopplade till bilder och teckningar

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB