Se mig som jag är – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Wallström

Jämför och hitta det billigaste priset på Se mig som jag är innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Se mig som jag är är skriven av Camilla Wallström och gavs ut 2013-01-11.

Se mig som jag är som bok, ljudbok eller e-bok.
Se mig som jag är

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 484

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Se mig som jag är

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Se mig som jag är. Boken är skriven av författaren Camilla Wallström. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Se mig som jag är var 2013-01-11.

Originalspråket som Camilla Wallström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Se mig som jag är i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 102 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 5 mm och den väger så mycket som 100 g. Se mig som jag är ISBN är 9789144090948. Se mig som jag är är en fristående bok .


Läs Se mig som jag är som bok

För dig som vill köpa och läsa Se mig som jag är som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 484 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Se mig som jag är som ljudbok

Vill du lyssna på Se mig som jag är som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Se mig som jag är som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Se mig som jag är som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Se mig som jag är som pocket

Se mig som jag är finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Se mig som jag är med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Se mig som jag är med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Se mig som jag är
 • Författare: Camilla Wallström
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2013-01-11
 • Pris: 484
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 102
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144090948

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Se mig som jag är?

Se mig som jag är är skriven av författaren Camilla Wallström

När gavs Se mig som jag är ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-01-11.

Var kan jag köpa Se mig som jag är?

Vi rekommenderar att du köper Se mig som jag är hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur kan det komma sig att särbegåvade elever med en IQ på över 120 ofta får problem i skolan? Istället för att utvecklas till sin fulla potential blir dessa barn ofta “klassens bråkstakar” eller tysta och inåtvända. För att passa in väljer de att dölja sin förmåga. I Se mig som jag är skriver Camilla Wallström bland annat om den utbredda missuppfattning som säger att “begåvade barn klarar sig alltid”. Forskning och erfarenheter visar att de särbegåvade barnen har lika stort behov av lärarstöd som de elever som behöver extra hjälp för att uppnå målen.I boken kan vi läsa om:Vad är särbegåvning? Hur känner vi igen ett särbegåvat barn? Hur kan skolan stötta och stimulera dessa barn? Vad skiljer särbegåvade elever från högpresterande elever? Se mig som jag är innehåller också flera livsberättelser där särbegåvade vuxna människor delar med sig av sin uppväxt och skoltid. Det är starka röster från en ofta glömd och förbisedd grupp människor.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB