Schuberts Winterreise : en passionshistoria – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ian Bostridge

Jämför och hitta det billigaste priset på Schuberts Winterreise : en passionshistoria innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Schuberts Winterreise : en passionshistoria är skriven av Ian Bostridge och gavs ut 2017-10-10.

Schuberts Winterreise : en passionshistoria som bok, ljudbok eller e-bok.
Schuberts Winterreise : en passionshistoria

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Schuberts Winterreise : en passionshistoria

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Schuberts Winterreise : en passionshistoria. Boken är skriven av författaren Ian Bostridge. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Schuberts Winterreise : en passionshistoria var 2017-10-10.

Originalspråket som Ian Bostridge skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Icke västerländsk musik: traditionell &klassisk Litterära essäer vilket ger den Ijz Schubert, Franz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Schuberts Winterreise : en passionshistoria i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 425 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 157 x 30 mm och den väger så mycket som 736 g. Schuberts Winterreise : en passionshistoria ISBN är 9789100145712. Schuberts Winterreise : en passionshistoria är en fristående bok .


Läs Schuberts Winterreise : en passionshistoria som bok

För dig som vill köpa och läsa Schuberts Winterreise : en passionshistoria som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Schuberts Winterreise : en passionshistoria som ljudbok

Vill du lyssna på Schuberts Winterreise : en passionshistoria som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Schuberts Winterreise : en passionshistoria som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Schuberts Winterreise : en passionshistoria som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Schuberts Winterreise : en passionshistoria som pocket

Schuberts Winterreise : en passionshistoria finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Schuberts Winterreise : en passionshistoria med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Schuberts Winterreise : en passionshistoria med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Schuberts Winterreise : en passionshistoria
 • Författare: Ian Bostridge
 • Genre: Icke västerländsk musik: traditionell &klassisk Litterära essäer
 • Förlag: Albert Bonniers Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-10-10
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 425
 • Fysiska dimensioner: 217 x 157 x 30 mm
 • SAB: Ijz Schubert, Franz
 • ISBN: 9789100145712

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Schuberts Winterreise : en passionshistoria?

Schuberts Winterreise : en passionshistoria är skriven av författaren Ian Bostridge

När gavs Schuberts Winterreise : en passionshistoria ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-10.

Var kan jag köpa Schuberts Winterreise : en passionshistoria?

Vi rekommenderar att du köper Schuberts Winterreise : en passionshistoria hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En framstående uttolkare av musikhistoriens mest berömda och krävande sångcykel, Schuberts Winterreise, reder ut de litterära, historiska och psykologiska teman som slingrar sig genom de tjugofyra sångerna i detta legendariska mästerverk.Schubert fullbordade Winterreise under de sista månaderna av sitt korta liv, och cykeln anses nu vara det största verket i Liedens historia. Den är förrädiskt lakonisk – dessa tjugofyra korta dikter tonsatta för sång och piano framförs utan avbrott på lite drygt en timme – men har ändå ett känslodjup och en psykologisk kraft som ingen annan musik av detta slag någonsin har nått upp till. En ung man, avvisad av sin älskade, lämnar huset där han har bott och vandrar ut i snö och mörker. Medan han drar bort från byn ut på det ödsliga landet genomlever han en kaskad av känslor – saknad, sorg, vrede och svidande ensamhet, med flyktiga skymtar av hopp – tills det landskap där han rör sig övergår i alienation och förtvivlan.Schubert hade tänkt sig att Winterreise skulle framföras i intima kretsar, men nu fyller den världens förnämsta konsertsalar.Ian Bostridge bygger på sin väldiga erfarenhet av detta verk (han har sjungit det mer än hundra gånger), på sitt musikaliska kunnande och på sin utbildning som forskare. Han tar fram gåtorna och undermeningarna i var och en av de tjugofyra dikterna och belyser den värld Schubert levde i, hans levnadshistoria och psykiska läggning, de kärva historiska och politiska förhållanden under vilka han blev en av världens största kompositörer, de återklanger och välbekanta drag som våra öron alltjämt urskiljer och gör Schuberts vandrare till vår spegel.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag