Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jesper Hall

Jämför och hitta det billigaste priset på Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet är skriven av Jesper Hall och gavs ut 2015-10-20.

Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet som bok, ljudbok eller e-bok.
Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 167

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet. Boken är skriven av författaren Jesper Hall. Fri Tanke Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet var 2015-10-20.

Originalspråket som Jesper Hall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Äventyr & Spänning vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 181 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 226 x 160 x 15 mm och den väger så mycket som 504 g. Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet ISBN är 9789187513718. Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet är en fristående bok .


Läs Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet som bok

För dig som vill köpa och läsa Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 167 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet som ljudbok

Vill du lyssna på Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet som pocket

Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet
 • Författare: Jesper Hall
 • Genre: Äventyr & Spänning
 • Förlag: Fri Tanke Förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-10-20
 • Pris: 167
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 181
 • Fysiska dimensioner: 226 x 160 x 15 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789187513718

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet?

Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet är skriven av författaren Jesper Hall

När gavs Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-20.

Var kan jag köpa Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet?

Vi rekommenderar att du köper Schackjakten : farbror Albert lär dig det historiska spelet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Marcus och Mariana är mitt uppe i ett spännande parti schack när farbror Albert hör av sig. Deras favoritsysselsättning blir temat för den kommande resan, när de beger sig bakåt i tiden och på ett spännande och annorlunda sätt undersöker schackets uppkomst och historia. Spelet har haft en avgörande roll i många öden, och vi följer våra vänner till Indien på 500-talet, via medeltidens Sverige och 1400-talets Spanien, till det första världsmästerskapet i schack i mitten av 1800-talet.Genom de olika situationer Marcus och Mariana hamnar i presenteras schackets olika spelare på ett levande sätt. Vi får lära oss att spelet från början varit en övning i krigföring och att spelarna härrör från ett medeltida feodalsamhälle, där pjäsernas förmågor speglar de livsvillkor som rått. Spelets regler får en historisk förklaring genom det liv som bönderna levde förr. Men kan en bonde verkligen bli drottning?Utöver den spännande resan ger boken en introduktion till schackspelandets konst, en skola från första draget till schackmatt. Med exempel på de olika spelarnas kvalitéer och bästa drag, kluriga problem att fundera på och värdefulla tips är boken en underhållande ingång till tidernas främsta spel.

Utgivande förlag: Fri Tanke Förlag