Scener ur ett äktenskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingmar Bergman

Jämför och hitta det billigaste priset på Scener ur ett äktenskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Scener ur ett äktenskap är skriven av Ingmar Bergman och gavs ut 2018-06-19.

Scener ur ett äktenskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Scener ur ett äktenskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 151

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Scener ur ett äktenskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Scener ur ett äktenskap. Boken är skriven av författaren Ingmar Bergman. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Scener ur ett äktenskap var 2018-06-19.

Originalspråket som Ingmar Bergman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Filmmanus Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Scener ur ett äktenskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 168 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 136 x 12 mm och den väger så mycket som 260 g. Scener ur ett äktenskap ISBN är 9789113078496. Scener ur ett äktenskap är en del av serien: Ingmar Bergman Filmberättelser (del 25).


Läs Scener ur ett äktenskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Scener ur ett äktenskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 151 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Scener ur ett äktenskap som ljudbok

Vill du lyssna på Scener ur ett äktenskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Scener ur ett äktenskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Scener ur ett äktenskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Scener ur ett äktenskap som pocket

Scener ur ett äktenskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Scener ur ett äktenskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Scener ur ett äktenskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Scener ur ett äktenskap
 • Författare: Ingmar Bergman
 • Genre: Filmmanus Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2018-06-19
 • Pris: 151
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 168
 • Fysiska dimensioner: 216 x 136 x 12 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789113078496

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Scener ur ett äktenskap?

Scener ur ett äktenskap är skriven av författaren Ingmar Bergman

När gavs Scener ur ett äktenskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-19.

Var kan jag köpa Scener ur ett äktenskap?

Vi rekommenderar att du köper Scener ur ett äktenskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett banbrytande äktenskapsdrama och en uppgörelse med den borgerliga trygghetsideologin.”Jag för min del gråter inte över spilld mjölk. Ungarna växer upp, relationer bryts. Kärlek tar slut, liksom ömhet, vänskap och samhörighet. Det är ingenting märkvärdigt med det, det bara är så.”Scener ur ett äktenskap (1974), nr 25 i serien Filmberättelser, presenteras med förord av författaren och efterord av Jan Holmberg.

Utgivande förlag: Norstedts