Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Moore

Jämför och hitta det billigaste priset på Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit är skriven av Anna Moore och gavs ut 2019-03-18.

Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit som bok, ljudbok eller e-bok.
Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit. Boken är skriven av författaren Anna Moore. Under The Kite Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit var 2019-03-18.

Originalspråket som Anna Moore skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Försäljning & marknadsföring vilket ger den Qbm som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 180 x 12 mm och den väger så mycket som 347 g. Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit ISBN är 9789198525007. Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit är en fristående bok .


Läs Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit som bok

För dig som vill köpa och läsa Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit som ljudbok

Vill du lyssna på Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit som pocket

Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit
 • Författare: Anna Moore
 • Genre: Försäljning & marknadsföring
 • Förlag: Under The Kite Publishing
 • Utgivningsdatum: 2019-03-18
 • Pris: 249
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 220 x 180 x 12 mm
 • SAB: Qbm
 • ISBN: 9789198525007

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit?

Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit är skriven av författaren Anna Moore

När gavs Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-18.

Var kan jag köpa Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit?

Vi rekommenderar att du köper Scenen är din : gör ditt varumärke till en hit hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Drömmer du om att slå igenom?Vill du ha kunskap och verktyg att nå din publik?I dagens medielandskap behöver vi själva ta hand om vår PR och marknadsföring, inte minst via sociala medier. Det gäller såväl artister, konstnärer, skådespelare, författare, före läsare, idrottsutövare, som den enskilda företagaren.PR-strategen och beteendevetaren Anna Moore har hjälpt hundratals artister och företagare att nå en större publik. Hon tänder stjärnor på himlen och får debutanter att lyfta till näs ta nivå med hjälp av mediaträning, coachning och PR- strategier. Av erfarenhet vet hon, att även om du sitter på en fantastisk idé eller har en talang utöver det vanliga, behöver du en strategi för att nå din dröm.Genom att följa Annas modell får du verktygen hur du bygger ett hållbart publikt varumärke med målet att synas, höras och nå ut. Förutom att du får lösningar och handfastatips på hur såväl traditionell PR som sociala medier angrips, delar flera kända artister med sig av sina egna erfarenheter. Du får en unik inblick i hur PR-arbetet bakom kulisserna i musikbranschen går till.Är du redo? Scenen är din! Anna Moore har arbetat på flera av de stora musikbolagens ledande befattningar inom PR och marknadsföring. I dag driver hon PR-bolaget Moore To Be. Anna är en flitigt anlitad föreläsare och lärare på olika musikutbildningar. Scenen är din – Gör ditt varumärke till en hit, är en pedago gisk och personligt skriven handbok för dig som vill stärka ditt varumärke och nå ut. Innehållet i boken riktar sig även till dig som vill arbeta med att bygga och marknadsföra andras publika varumärken.

Utgivande förlag: Under The Kite Publishing