Scandinavian Folklore vol. II – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Laila Duran

Jämför och hitta det billigaste priset på Scandinavian Folklore vol. II innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Scandinavian Folklore vol. II är skriven av Laila Duran och gavs ut 2012-05-09.

Scandinavian Folklore vol. II som bok, ljudbok eller e-bok.
Scandinavian Folklore vol. II

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 310

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Scandinavian Folklore vol. II

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Scandinavian Folklore vol. II. Boken är skriven av författaren Laila Duran. Duran Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Scandinavian Folklore vol. II var 2012-05-09.

Originalspråket som Laila Duran skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Scandinavian Folklore vol. II i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 240 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Scandinavian Folklore vol. II ISBN är . Scandinavian Folklore vol. II är en del av serien: Scandinavian Folklore (del 2).


Läs Scandinavian Folklore vol. II som bok

För dig som vill köpa och läsa Scandinavian Folklore vol. II som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 310 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Scandinavian Folklore vol. II som ljudbok

Vill du lyssna på Scandinavian Folklore vol. II som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Scandinavian Folklore vol. II som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Scandinavian Folklore vol. II som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Scandinavian Folklore vol. II som pocket

Scandinavian Folklore vol. II finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Scandinavian Folklore vol. II med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Scandinavian Folklore vol. II med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Scandinavian Folklore vol. II
 • Författare: Laila Duran
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Duran Publishing
 • Utgivningsdatum: 2012-05-09
 • Pris: 310
 • Format: Inbunden
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 240
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Scandinavian Folklore vol. II?

Scandinavian Folklore vol. II är skriven av författaren Laila Duran

När gavs Scandinavian Folklore vol. II ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-05-09.

Var kan jag köpa Scandinavian Folklore vol. II?

Vi rekommenderar att du köper Scandinavian Folklore vol. II hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I den andra boken i serien Scandinavian Folklore har författaren och fotografen Laila Durán rest i Skandinavien under ännu ett år. Resorna från Sameland i norr, till Skåne och Sørlandet i söder, har varit fyllda av möten med människor som värnar om sitt textila arv och traditioner. Intresset för lokalt präglade dräkter och bunader är stort i hela Norden. Laila Durán har både samarbetat med museer

Utgivande förlag: Duran Publishing