Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Börje Stålhammar

Jämför och hitta det billigaste priset på Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet är skriven av Börje Stålhammar och gavs ut 2015-05-20.

Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet som bok, ljudbok eller e-bok.
Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet. Boken är skriven av författaren Börje Stålhammar. Gidlunds förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet var 2015-05-20.

Originalspråket som Börje Stålhammar skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ij som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 214 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 260 x 170 x 20 mm och den väger så mycket som 646 g. Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet ISBN är 9789178449286. Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet är en fristående bok .


Läs Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet som bok

För dig som vill köpa och läsa Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet som ljudbok

Vill du lyssna på Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet som pocket

Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet
 • Författare: Börje Stålhammar
 • Genre:
 • Förlag: Gidlunds förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-05-20
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 214
 • Fysiska dimensioner: 260 x 170 x 20 mm
 • SAB: Ij
 • ISBN: 9789178449286

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet?

Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet är skriven av författaren Börje Stålhammar

När gavs Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-05-20.

Var kan jag köpa Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet?

Vi rekommenderar att du köper Sätta visionen i verket : tanken bakom musikskapandet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Musiken är fylld av symboler färger, klanger, toner, rytmer och former. Med hjälp av våra erfarenheter laddar vi symbolerna med mening som vi förmedlar till andra. Vi gestaltar. Tonsättare, dirigenter och musiker gör det genom att förverkliga en konstnärlig vision. Visionen ges liv och blir musik. De är konstnärer tonkonstnärer. Musiken och scenen är deras mötesplats. Tankar och visioner gestaltas. Musiken är redskapet. Vi får ta del av det, uppleva det, vara en del av det. Alla har vi ett personligt förhållande till musik, en uppfattning om vad som är bra eller dåligt. Musik är kopplad till livsstil, känsla och socialt umgänge. Den är en del av identiteten. Musiken både förenar och skapar avstånd. Möten kan uppstå och utebli. Bakgrund, erfarenheter och tidigare upplevelser spelar en väsentlig roll. Musiken är en interaktiv akt av skiftande slag. Den pågår mellan människor. Vi tycker om musik och vi tycker om musik.Boken utgår från sex tonsättare, sex dirigenter och sex musiker. I olika media reflekterar de över musiken och skapandet. I intervjuer, böcker och artiklar berättar de om hur de ser på sitt arbete, på musik och hur musikstycken växt fram. Här finns exempel på visioner och idéer, men också tankar om tolkning, hantverket i stort och de musikaliska valen. Att gestalta, kommunicera, beröra och samspela är drivkraften. Det vi kallar musik är inte ett bestämt och avgränsat fenomen. Det är ett skeende det pågår. För den professionelle musikern är det en händelsekedja. Den består av en inre föreställning en vision som övergår till ett förverkligande, vilket i lyckade fall berör både tonkonstnär och omgivning. Här beskriver och förklarar både forskare och tonkonstnärer vad som sker.Börje Stålhammar är professor emeritus i musikvetenskap vid Musikhögskolan, Örebro universitet.

Utgivande förlag: Gidlunds förlag