Sängvätning och annan inkontinens hos barn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Mattson

Jämför och hitta det billigaste priset på Sängvätning och annan inkontinens hos barn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sängvätning och annan inkontinens hos barn är skriven av Sven Mattson och gavs ut 2011-07-08.

Sängvätning och annan inkontinens hos barn som bok, ljudbok eller e-bok.
Sängvätning och annan inkontinens hos barn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 369

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sängvätning och annan inkontinens hos barn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sängvätning och annan inkontinens hos barn. Boken är skriven av författaren Sven Mattson. Studentlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sängvätning och annan inkontinens hos barn var 2011-07-08.

Originalspråket som Sven Mattson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den Vek som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Sängvätning och annan inkontinens hos barn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 239 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 15 mm och den väger så mycket som 480 g. Sängvätning och annan inkontinens hos barn ISBN är 9789144060361. Sängvätning och annan inkontinens hos barn är en fristående bok .


Läs Sängvätning och annan inkontinens hos barn som bok

För dig som vill köpa och läsa Sängvätning och annan inkontinens hos barn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 369 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sängvätning och annan inkontinens hos barn som ljudbok

Vill du lyssna på Sängvätning och annan inkontinens hos barn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sängvätning och annan inkontinens hos barn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sängvätning och annan inkontinens hos barn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sängvätning och annan inkontinens hos barn som pocket

Sängvätning och annan inkontinens hos barn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sängvätning och annan inkontinens hos barn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sängvätning och annan inkontinens hos barn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sängvätning och annan inkontinens hos barn
 • Författare: Sven Mattson
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Utgivningsdatum: 2011-07-08
 • Pris: 369
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 239
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 15 mm
 • SAB: Vek
 • ISBN: 9789144060361

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sängvätning och annan inkontinens hos barn?

Sängvätning och annan inkontinens hos barn är skriven av författaren Sven Mattson

När gavs Sängvätning och annan inkontinens hos barn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-07-08.

Var kan jag köpa Sängvätning och annan inkontinens hos barn?

Vi rekommenderar att du köper Sängvätning och annan inkontinens hos barn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Att kissa på sig anses inte som någon allvarlig sjukdom eller som något hot mot ett barns hälsa. Problemet har därför länge behandlats styvmoderligt av både forskare och sjukvårdspersonal. Vi vet nu att inkontinensproblem i hög grad påverkar barns självuppfattning, barn med sängvätning uppfattar sig som mindre värda än barn med kroniska sjukdomar som t.ex. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Utgivande förlag: Studentlitteratur