Sångsolist – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ragnhild Sjögren

Jämför och hitta det billigaste priset på Sångsolist innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sångsolist är skriven av Ragnhild Sjögren och gavs ut 2009-12-10.

Sångsolist som bok, ljudbok eller e-bok.
Sångsolist

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 260

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sångsolist

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sångsolist. Boken är skriven av författaren Ragnhild Sjögren. Notfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sångsolist var 2009-12-10.

Originalspråket som Ragnhild Sjögren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musik vilket ger den Xx(s) som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Sångsolist i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 289 x 220 x 15 mm och den väger så mycket som 700 g. Sångsolist ISBN är 9789185575558. Sångsolist är en fristående bok .


Läs Sångsolist som bok

För dig som vill köpa och läsa Sångsolist som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 260 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sångsolist som ljudbok

Vill du lyssna på Sångsolist som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sångsolist som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sångsolist som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sångsolist som pocket

Sångsolist finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sångsolist med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sångsolist med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sångsolist
 • Författare: Ragnhild Sjögren
 • Genre: Musik
 • Förlag: Notfabriken
 • Utgivningsdatum: 2009-12-10
 • Pris: 260
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner: 289 x 220 x 15 mm
 • SAB: Xx(s)
 • ISBN: 9789185575558

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sångsolist?

Sångsolist är skriven av författaren Ragnhild Sjögren

När gavs Sångsolist ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-12-10.

Var kan jag köpa Sångsolist?

Vi rekommenderar att du köper Sångsolist hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

SÅNGSOLISTEn utförlig lärobok i konsten att skapa sitt eget sånguttryck – att göra låten på sitt eget sätt. Boken är skriven av två välmeriterade sångpedagoger, verksamma på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Ragnhild Sjögren och Berit Kullberg. Förutom inspirerande förklaringar och tips innehåller boken många individuella övningar för att träna hemma på kammaren. Med boken följer två cd-skivor.

Utgivande förlag: Notfabriken