SAND : de små kornens material – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karl-Erland Stensiö

Jämför och hitta det billigaste priset på SAND : de små kornens material innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. SAND : de små kornens material är skriven av Karl-Erland Stensiö och gavs ut 2019-04-26.

SAND : de små kornens material som bok, ljudbok eller e-bok.
SAND : de små kornens material

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 308

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om SAND : de små kornens material

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring SAND : de små kornens material. Boken är skriven av författaren Karl-Erland Stensiö. Balkong Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för SAND : de små kornens material var 2019-04-26.

Originalspråket som Karl-Erland Stensiö skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kemi vilket ger den Udua som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa SAND : de små kornens material i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 273 x 208 x 22 mm och den väger så mycket som 990 g. SAND : de små kornens material ISBN är 9789187553318. SAND : de små kornens material är en fristående bok .


Läs SAND : de små kornens material som bok

För dig som vill köpa och läsa SAND : de små kornens material som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 308 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på SAND : de små kornens material som ljudbok

Vill du lyssna på SAND : de små kornens material som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs SAND : de små kornens material som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa SAND : de små kornens material som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs SAND : de små kornens material som pocket

SAND : de små kornens material finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa SAND : de små kornens material med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa SAND : de små kornens material med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: SAND : de små kornens material
 • Författare: Karl-Erland Stensiö
 • Genre: Kemi
 • Förlag: Balkong Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-04-26
 • Pris: 308
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 273 x 208 x 22 mm
 • SAB: Udua
 • ISBN: 9789187553318

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit SAND : de små kornens material?

SAND : de små kornens material är skriven av författaren Karl-Erland Stensiö

När gavs SAND : de små kornens material ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-26.

Var kan jag köpa SAND : de små kornens material?

Vi rekommenderar att du köper SAND : de små kornens material hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sand är ett vardagligt material som alla känner till. De flesta av oss förknippar sand med en badstrand. Sol och värme och mjuk varm sand att ligga skönt i solen efter badet. Sand finns också på betydligt ogästvänligare platser som öknar men den kan leda oss in i ämnena kemi och geologi. Ur geologisk synpunkt är sand inget annat än korn av storleken från 0.06 mm till 2 mm men det är ett spännande material. Att studera sand kan vara mycket intressant. Ta upp en näve sand i handen. Färgen varierar ofta en hel del. Det finns ljus nästan helt vit sand, mer gulbrun eller röd sand och det finns svart sand. Det finns också gröna sandstränder. De enstaka kornen kan studeras till färg, storlek och utseende. Det kan synas som om sandkornen är lika men så är inte fallet, varje korn är unikt till form och färg. Inget korn är det andra likt. Sand består av ett eller flera mineral. Mineral kallas de oorganiska föreningar som finns i naturen. Varje förening innehåller oftast flera grundämnen som reagerat och bildat en mer eller mindre komplicerad sammansättning av olika atomer. Boken är rikt illustrerad och omfattar grundläggande kemi med förklaringar om mineraler, bergarter och om atomer som bildats för miljarder år sedan och som skapar jorden med dess stenar och sand. Författaren Karl-Erland Stensiö är fil. lic. i organisk kemi och har alltid varit intresserad av att popularisera kemin.

Utgivande förlag: Balkong Förlag