Samtycke, Noelia – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Caroline Engvall

Jämför och hitta det billigaste priset på Samtycke, Noelia innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Samtycke, Noelia är skriven av Caroline Engvall och gavs ut .

Samtycke, Noelia som bok, ljudbok eller e-bok.
Samtycke, Noelia

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 166

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Samtycke, Noelia

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Samtycke, Noelia. Boken är skriven av författaren Caroline Engvall. Boksmart är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Samtycke, Noelia var .

Originalspråket som Caroline Engvall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Samtycke, Noelia är det: 9789198841381.


Läs Samtycke, Noelia som bok

För dig som vill köpa och läsa Samtycke, Noelia som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 166 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Samtycke, Noelia som ljudbok

Vill du lyssna på Samtycke, Noelia som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Samtycke, Noelia som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Samtycke, Noelia som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Samtycke, Noelia som pocket

Samtycke, Noelia finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Samtycke, Noelia med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Samtycke, Noelia med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Samtycke, Noelia
  • Författare: Caroline Engvall
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Boksmart
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 166
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841381

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Samtycke, Noelia?

Samtycke, Noelia är skriven av författaren Caroline Engvall

När gavs Samtycke, Noelia ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Samtycke, Noelia?

Vi rekommenderar att du köper Samtycke, Noelia hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Köp Samtycke, Noelia av Caroline Engvall. Finns i lager. Fri frakt över 249 kr. Välkommen till Bokus bokhandel!

Utgivande förlag: Boksmart