Samtal med Primo Levi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Primo Levi

Jämför och hitta det billigaste priset på Samtal med Primo Levi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Samtal med Primo Levi är skriven av Primo Levi och gavs ut 2018-05-01.

Samtal med Primo Levi som bok, ljudbok eller e-bok.
Samtal med Primo Levi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Samtal med Primo Levi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Samtal med Primo Levi. Boken är skriven av författaren Primo Levi. Bokförlaget Faethon är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Samtal med Primo Levi var 2018-05-01.

Originalspråket som Primo Levi skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Giz Levi, Primo som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Samtal med Primo Levi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 106 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 191 x 111 x 9 mm och den väger så mycket som . Samtal med Primo Levi ISBN är 9789198410785. Samtal med Primo Levi är en fristående bok .


Läs Samtal med Primo Levi som bok

För dig som vill köpa och läsa Samtal med Primo Levi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Samtal med Primo Levi som ljudbok

Vill du lyssna på Samtal med Primo Levi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Samtal med Primo Levi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Samtal med Primo Levi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Samtal med Primo Levi som pocket

Samtal med Primo Levi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Samtal med Primo Levi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Samtal med Primo Levi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Samtal med Primo Levi
 • Författare: Primo Levi
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Bokförlaget Faethon
 • Utgivningsdatum: 2018-05-01
 • Pris: 159
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 106
 • Fysiska dimensioner: 191 x 111 x 9 mm
 • SAB: Giz Levi, Primo
 • ISBN: 9789198410785

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Samtal med Primo Levi?

Samtal med Primo Levi är skriven av författaren Primo Levi

När gavs Samtal med Primo Levi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-01.

Var kan jag köpa Samtal med Primo Levi?

Vi rekommenderar att du köper Samtal med Primo Levi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ny och utvidgad utgåva av Samtal med Primo Levi.Detta säger Primo Levi om sitt behov av att skriva och vittna:”Jag började skriva därför att jag kände ett behov av att skriva. Om ni ber mig gå vidare och redogöra för varifrån det behovet härrör kan jag inte svara. Jag hade en känsla av att skrivakten för mig var en motsvarighet till att lägga mig på Freuds soffa. Jag kände ett så trängande behov av att berätta att jag berättade högt för mig själv. Då, i lägret, hade jag en ofta återkommande dröm: jag drömde att jag kom hem och på nytt träffade mina anhöriga, att jag berättade och att ingen lyssnade. Den jag har framför mig hör inte på mig, vänder sig om och går. I lägret berättade jag den drömmen för mina vänner och de sa: ‘Det händer oss också.'”Ferdinando Camons samtal med Primo Levi fördes under Levis sista levnadår och berör frågor om livet efter koncen trationslägren, men även Israels tillbliv else, Tyskland idag, varför skrivandet är nödvändigt och vittnandets möjlighet. Denna utgåva är försedd med en ny introduktion av Camon och ett efterord av Daniel Pedersen.

Utgivande förlag: Bokförlaget Faethon