Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marianne Liliequist

Jämför och hitta det billigaste priset på Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse är skriven av Marianne Liliequist och gavs ut 2017-03-03.

Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse som bok, ljudbok eller e-bok.
Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 208

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse. Boken är skriven av författaren Marianne Liliequist. H:ström Text &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse var 2017-03-03.

Originalspråket som Marianne Liliequist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Etniska minoriteter & multikulturella studier vilket ger den Mcs,Oc.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 304 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 145 x 20 mm och den väger så mycket som 430 g. Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse ISBN är 9789173272315. Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse är en fristående bok .


Läs Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse som bok

För dig som vill köpa och läsa Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 208 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse som ljudbok

Vill du lyssna på Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse som pocket

Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse
 • Författare: Marianne Liliequist
 • Genre: Etniska minoriteter & multikulturella studier
 • Förlag: H:ström Text &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-03-03
 • Pris: 208
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 304
 • Fysiska dimensioner: 190 x 145 x 20 mm
 • SAB: Mcs,Oc.01
 • ISBN: 9789173272315

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse?

Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse är skriven av författaren Marianne Liliequist

När gavs Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-03.

Var kan jag köpa Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse?

Vi rekommenderar att du köper Samisk kamp : kulturförmedling och rättviserörelse hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hotet om en gruvboom har lett till en mobilisering och blåst nytt liv i s amisk aktivism, med kampen om Gállok 2013 som en milstolpe.Denna antologi fokuserar på identitetsfrågor och maktförhållanden i samtiden, på den kraft, de individuella och kollektiva strategier och det engagemang som finns i Sápmi idag. Den tar upp de olika former av motstånd som kommer till uttryck på Internet, i konsten och i populär musiken, men även hur protesterna har behandlats i media. Boken behandlar också de framgångsrika initiativ för revitalisering av samisk kultur som pågår, där språket, renskötseln, hantverket, dräkten och maten är starka symboler för det samiska. Medverkande: Kristina Belancic, Coppélie Cocq, Rebecca Lawrence, Marianne Liliequist, Eva Lindgren, Marika Nordström, Hanna Outakoski, Moa Sandström, Kristina Sehlin MacNeil, Krister Stoor, Charlotta Svonni, Angelika Sjöstedt Landén, Kirk Sullivan, Asbjørg Westum

Utgivande förlag: H:ström Text &amp