Samhällskunskap 1a1 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Daniel West

Jämför och hitta det billigaste priset på Samhällskunskap 1a1 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Samhällskunskap 1a1 är skriven av Daniel West och gavs ut 2012-01-31.

Samhällskunskap 1a1 som bok, ljudbok eller e-bok.
Samhällskunskap 1a1

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 419

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Samhällskunskap 1a1

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Samhällskunskap 1a1. Boken är skriven av författaren Daniel West. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Samhällskunskap 1a1 var 2012-01-31.

Originalspråket som Daniel West skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den O som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Samhällskunskap 1a1 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 240 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 10 mm och den väger så mycket som 420 g. Samhällskunskap 1a1 ISBN är 9789147092727. Samhällskunskap 1a1 är en del av serien: Samhällskunskap.


Läs Samhällskunskap 1a1 som bok

För dig som vill köpa och läsa Samhällskunskap 1a1 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 419 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Samhällskunskap 1a1 som ljudbok

Vill du lyssna på Samhällskunskap 1a1 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Samhällskunskap 1a1 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Samhällskunskap 1a1 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Samhällskunskap 1a1 som pocket

Samhällskunskap 1a1 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Samhällskunskap 1a1 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Samhällskunskap 1a1 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Samhällskunskap 1a1
 • Författare: Daniel West
 • Genre:
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2012-01-31
 • Pris: 419
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 240
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 10 mm
 • SAB: O
 • ISBN: 9789147092727

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Samhällskunskap 1a1?

Samhällskunskap 1a1 är skriven av författaren Daniel West

När gavs Samhällskunskap 1a1 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-01-31.

Var kan jag köpa Samhällskunskap 1a1?

Vi rekommenderar att du köper Samhällskunskap 1a1 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

För kompletteringsköp. De nya upplagorna av läromedelsserien heter Libers samhällskunskap.Många elever tycker att samhällskunskap är kul eftersom det ofta handlar om sådant som händer här och nu och därför berör, engagerar och ibland även upprör. Samtidigt är det just det som kan göra ämnet svårt. Det finns inte alltid bara ett sätt att tänka eller tycka, eller bara ett svar eller perspektiv.Läs merUtmärkande drag- Resonerande text som uppmanar till reflektion.- Kritiskt och samhällsvetenskapligt arbetssätt- Faktapåståenden i ett meningsbärande sammanhang- Eleverna kan ställa sina egna uppfattningar mot andrasUppmanar till reflektionLäromedelspaketet Samhällskunskap tar upp frågor och ämnen som kan ha lika mycket med värderingar, känslor och attityder att göra, som med kunskap eller vetande. En av de röda trådarna genom böckerna är att inte ta sina egna uppfattningar eller åsikter för givna – det kan finnas andra.Kritiskt och samhällsvetenskapligt arbetssättÄmnesplanernas betoning på ett kritiskt och samhällsvetenskapligt arbetssätt har en framskjuten plats. Detsamma gäller frågor som rör makt, demokrati, mänskliga rättigheter och jämställdhet. Samtidigt innehåller böckerna alla de viktiga moment och kunskapsområden som gör en klassisk bok i samhällskunskap.Faktapåståenden i ett meningsbärande sammanhangBoken Samhällskunskap poängterar vikten av att förstå varför något ser ut som det gör, eller varför det fungerar som det gör. Förstår man detta är det lättare att ta till sig fakta kring företeelsen.Uppgifter vid textenI anslutning till den löpande texten finns det frågor som syftar till reflektion och ställningstagande. Det ger en direkt koppling mellan ifrågasättande och läromedelstext.

Utgivande förlag: Liber