Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Björn Lundén

Jämför och hitta det billigaste priset på Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik är skriven av Björn Lundén och gavs ut 2020-05-25.

Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik som bok, ljudbok eller e-bok.
Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 429

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik. Boken är skriven av författaren Björn Lundén. Björn Lundén Information är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik var 2020-05-25.

Originalspråket som Björn Lundén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Privatbostäder – köp/försäljning vilket ger den Oeada-c,Oeab-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 220 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik ISBN är 9789176952139. Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik är en fristående bok .


Läs Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik som bok

För dig som vill köpa och läsa Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 429 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik som ljudbok

Vill du lyssna på Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik som pocket

Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik
 • Författare: Björn Lundén
 • Genre: Privatbostäder – köp/försäljning
 • Förlag: Björn Lundén Information
 • Utgivningsdatum: 2020-05-25
 • Pris: 429
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 220
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Oeada-c,Oeab-c
 • ISBN: 9789176952139

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik?

Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik är skriven av författaren Björn Lundén

När gavs Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-05-25.

Var kan jag köpa Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik?

Vi rekommenderar att du köper Samfälligheter : praktisk handbok om skatt, ekonomi och juridik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Samfälligheter är en praktisk och begriplig handbok för dig som har en andel i en samfällighet eller är engagerad i en samfällighetsförening, t ex om du sitter i styrelsen eller är revisor eller på något annat sätt deltar i föreningsarbetet. Boken är heltäckande när det gäller de mycket speciella reglerna kring juridik, skatt och ekonomi för samfälligheter. Dessutom får du många handfasta råd och tips om det praktiska arbetet i en samfällighetsförening. Ur innehållet: Samfällighetsföreningens uppgifter Olika typer av samfälligheter Marksamfälligheter – gemensamhetsskogar, grustag, linsänken, allmänningar, bysamfälligheter Anläggningssamfälligheter – vägsamfälligheter, vattenreglering, skogsbilvägar, gemensamhetsanläggningar Jakt och fiskevårdsområden Samfälligheter som är egna skattesubjekt Samfälligheter som beskattas hos delägarna Skatteregler och momsregler Kontrolluppgifter Bokföring, bokslut och revision Föreningsstämman Styrelsearbetet Andelstal Utdebitering Statsbidrag

Utgivande förlag: Björn Lundén Information