Salutogen hemtjänst och hemsjukvård – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Westlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Salutogen hemtjänst och hemsjukvård innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Salutogen hemtjänst och hemsjukvård är skriven av Peter Westlund och gavs ut 2013-06-18.

Salutogen hemtjänst och hemsjukvård som bok, ljudbok eller e-bok.
Salutogen hemtjänst och hemsjukvård

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 250

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Salutogen hemtjänst och hemsjukvård

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Salutogen hemtjänst och hemsjukvård. Boken är skriven av författaren Peter Westlund. Gothia Fortbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Salutogen hemtjänst och hemsjukvård var 2013-06-18.

Originalspråket som Peter Westlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Äldrevård vilket ger den 362.14,Vphb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Salutogen hemtjänst och hemsjukvård i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 73 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 165 x 5 mm och den väger så mycket som 192 g. Salutogen hemtjänst och hemsjukvård ISBN är 9789172059191. Salutogen hemtjänst och hemsjukvård är en fristående bok .


Läs Salutogen hemtjänst och hemsjukvård som bok

För dig som vill köpa och läsa Salutogen hemtjänst och hemsjukvård som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 250 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Salutogen hemtjänst och hemsjukvård som ljudbok

Vill du lyssna på Salutogen hemtjänst och hemsjukvård som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Salutogen hemtjänst och hemsjukvård som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Salutogen hemtjänst och hemsjukvård som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Salutogen hemtjänst och hemsjukvård som pocket

Salutogen hemtjänst och hemsjukvård finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Salutogen hemtjänst och hemsjukvård med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Salutogen hemtjänst och hemsjukvård med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Salutogen hemtjänst och hemsjukvård
 • Författare: Peter Westlund
 • Genre: Äldrevård
 • Förlag: Gothia Fortbildning
 • Utgivningsdatum: 2013-06-18
 • Pris: 250
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 73
 • Fysiska dimensioner: 240 x 165 x 5 mm
 • SAB: 362.14,Vphb
 • ISBN: 9789172059191

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Salutogen hemtjänst och hemsjukvård?

Salutogen hemtjänst och hemsjukvård är skriven av författaren Peter Westlund

När gavs Salutogen hemtjänst och hemsjukvård ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-06-18.

Var kan jag köpa Salutogen hemtjänst och hemsjukvård?

Vi rekommenderar att du köper Salutogen hemtjänst och hemsjukvård hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken Salutogen hemtjänst och hemsjukvård är resultatet av arbetet i tidningen Äldreomsorgs salutogena nätverk för hemtjänst och hemsjukvård. Peter Westlund har i den här boken sammanställt materialet och de samtal som förts kring frågan om hur hemtjänst och hemsjukvård kan utvecklas i salutogen riktning. Läs berättelser från hemtjänstens och hemsjukvårdens vardag, med kommentarer som synliggör hur man kan arbeta utifrån begreppen meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. Vem vänder sig boken tillBoken fungerar utmärkt som handbok när man står i begrepp att samordna insatser enligt SoL och HSL och ger inspiration till fortsatt utvecklingsarbete. Berättelserna är utmärkta att använda i studiecirkelsammanhang för att få igång reflektion och diskussion om hur hemtjänsten och hemsjukvården kan bidra till att öka omsorgstagares och patienters känsla av sammanhang.

Utgivande förlag: Gothia Fortbildning