Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Sebö

Jämför och hitta det billigaste priset på Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont är skriven av Stefan Sebö och gavs ut 2013-04-30.

Sälj som en Toppsäljare - Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont som bok, ljudbok eller e-bok.
Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 318

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont. Boken är skriven av författaren Stefan Sebö. Soderpalm Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont var 2013-04-30.

Originalspråket som Stefan Sebö skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ekonomi & ledarskap vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 444 g. Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont ISBN är 9789187093340. Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont är en del av serien: Soderpalm.


Läs Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont som bok

För dig som vill köpa och läsa Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 318 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont som ljudbok

Vill du lyssna på Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont som pocket

Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont
 • Författare: Stefan Sebö
 • Genre: Ekonomi & ledarskap
 • Förlag: Soderpalm Publishing
 • Utgivningsdatum: 2013-04-30
 • Pris: 318
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789187093340

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont?

Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont är skriven av författaren Stefan Sebö

När gavs Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-04-30.

Var kan jag köpa Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont?

Vi rekommenderar att du köper Sälj som en Toppsäljare – Eliminera dina säljhinder, optimera dina kundkont hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vill du bli den bästa säljaren på din avdelning, skickligast i din region eller är målet att sälja mest inom det egna bolaget?Så här säger en försäljningsdirektör:”Jag uppskattar verkligen Stefans Passion för “att hjälpa kunden att köpa”. Boken ger konkret vägledning för att kunna bli en riktig toppsäljare. Resten är upp till dig”” Vilket mål du än sätter upp så bidrar denna bok med kunskaper inom försäljning som gör att du blir minst dubbelt så bra och framgångsrik som du är idag. Om du är gammal i gamet hittar du till exempel tillbaka till det som bevisligen fungerar. Om du är i början av din karriär så kommer du att lära dig att en given struktur och beprövade metoder ger ett sätt att arbeta som fungerar i praktiken. ?Sälj som en toppsäljare? lär dig att möta säljhinder med ny energi, ringa kalla samtal som ger positiva resultat och förklarar hur positiva tankar föder framgång. Du får också veta hur du säljer så att dina egna kunder på några sekunder ger dig tillgång till nya köpvilliga kunder.

Utgivande förlag: Soderpalm Publishing