Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christoffer Stavenow

Jämför och hitta det billigaste priset på Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik är skriven av Christoffer Stavenow och gavs ut 2019-11-14.

Säkerhetsskyddad upphandling - juridik och praktik som bok, ljudbok eller e-bok.
Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 387

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik. Boken är skriven av författaren Christoffer Stavenow. Jure Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik var 2019-11-14.

Originalspråket som Christoffer Stavenow skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Juridik vilket ger den Odc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 127 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik ISBN är 9789172237933. Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik är en fristående bok .


Läs Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik som bok

För dig som vill köpa och läsa Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 387 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik som ljudbok

Vill du lyssna på Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik som pocket

Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik
 • Författare: Christoffer Stavenow
 • Genre: Juridik
 • Förlag: Jure Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-11-14
 • Pris: 387
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 127
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Odc
 • ISBN: 9789172237933

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik?

Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik är skriven av författaren Christoffer Stavenow

När gavs Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-11-14.

Var kan jag köpa Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik?

Vi rekommenderar att du köper Säkerhetsskyddad upphandling – juridik och praktik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En allt större del av samhällsviktig verksamhet utförs av privata aktörer. Det innebär att kontrollen hos de offentliga aktörer som har ansvaret för säkerhetsskydd i motsvarande mån måste delas med privata aktörer. Denna utveckling har i sin tur ställt ökade krav på upphandlande myndigheter att se till att säkerhetsklassad information inte läcker ut till obehöriga. Detta arbete har successivt genomförts under ett antal år och MSB genomförde redan 2014 en undersökning av hur upphandlingarna kunde omfatta stärkt robusthet inom ramen för upphandlingsförfarandet.I den här boken behandlas säkerhetsskyddad upphandling. Det är den process där den upphandlande myndigheten analyserar vilka skyddsvärden som finns i upphandlingen. Myndigheten tecknar sedan ett säkerhetsskyddsavtal med leverantören för att säkerställa säkerhetsskyddet i upphandlingen. Tanken är att samma nivå på skydd för uppgifterna ska upprätthållas av leverantören som myndigheten själv upprätthåller.Här beskrivs de nya reglerna som innebär att verksamhetsutövaren ska säkerställa att personal hos en leverantör som verksamhetsutövaren ingått säkerhetsskyddsavtal med har nödvändig och tillräcklig kunskap inom säkerhetsskyddsområdet. Detta ska ske genom utbildning av personalen. Det gäller även personalen på myndigheten.

Utgivande förlag: Jure Förlag