Sailor och Pekka och söndagen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jockum Nordström

Jämför och hitta det billigaste priset på Sailor och Pekka och söndagen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sailor och Pekka och söndagen är skriven av Jockum Nordström och gavs ut 2014-04-23.

Sailor och Pekka och söndagen som bok, ljudbok eller e-bok.
Sailor och Pekka och söndagen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sailor och Pekka och söndagen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sailor och Pekka och söndagen. Boken är skriven av författaren Jockum Nordström. Rabén & Sjögren är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sailor och Pekka och söndagen var 2014-04-23.

Originalspråket som Jockum Nordström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Halvklotband).

Om du vill läsa Sailor och Pekka och söndagen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 26 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 205 x 10 mm och den väger så mycket som . Sailor och Pekka och söndagen ISBN är . Sailor och Pekka och söndagen är en del av serien: Sailor och Pekka (del 3).


Läs Sailor och Pekka och söndagen som bok

För dig som vill köpa och läsa Sailor och Pekka och söndagen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sailor och Pekka och söndagen som ljudbok

Vill du lyssna på Sailor och Pekka och söndagen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sailor och Pekka och söndagen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sailor och Pekka och söndagen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sailor och Pekka och söndagen som pocket

Sailor och Pekka och söndagen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sailor och Pekka och söndagen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sailor och Pekka och söndagen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sailor och Pekka och söndagen
 • Författare: Jockum Nordström
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Rabén & Sjögren
 • Utgivningsdatum: 2014-04-23
 • Pris:
 • Format: Inbunden (Halvklotband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 26
 • Fysiska dimensioner: 245 x 205 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sailor och Pekka och söndagen?

Sailor och Pekka och söndagen är skriven av författaren Jockum Nordström

När gavs Sailor och Pekka och söndagen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-04-23.

Var kan jag köpa Sailor och Pekka och söndagen?

Vi rekommenderar att du köper Sailor och Pekka och söndagen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jockum Nordströms böcker om Sailor och Pekka är redan klassiker. De är älskade och efterfrågade. Detta är en nyutgåva från 2013.Sailor har bråttom. Fru Jackson ska sjunga i kyrkan och det vill han inte missa. Hon har en underbar sångröst! Men hunden Pekka vill ha lite mat först. “Äta kan vi göra på biljardbaren”, säger Sailor. Men där händer det saker …

Utgivande förlag: Rabén & Sjögren