Sagoskogens flora och fauna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonna Björnstjerna

Jämför och hitta det billigaste priset på Sagoskogens flora och fauna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sagoskogens flora och fauna är skriven av Jonna Björnstjerna och gavs ut 2021-09-24.

Sagoskogens flora och fauna som bok, ljudbok eller e-bok.
Sagoskogens flora och fauna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sagoskogens flora och fauna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sagoskogens flora och fauna. Boken är skriven av författaren Jonna Björnstjerna. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sagoskogens flora och fauna var 2021-09-24.

Originalspråket som Jonna Björnstjerna skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sagoskogens flora och fauna är det: 9789179754808.


Läs Sagoskogens flora och fauna som bok

För dig som vill köpa och läsa Sagoskogens flora och fauna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sagoskogens flora och fauna som ljudbok

Vill du lyssna på Sagoskogens flora och fauna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sagoskogens flora och fauna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sagoskogens flora och fauna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sagoskogens flora och fauna som pocket

Sagoskogens flora och fauna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sagoskogens flora och fauna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sagoskogens flora och fauna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sagoskogens flora och fauna
  • Författare: Jonna Björnstjerna
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-09-24
  • Pris: 129
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179754808

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sagoskogens flora och fauna?

Sagoskogens flora och fauna är skriven av författaren Jonna Björnstjerna

När gavs Sagoskogens flora och fauna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-24.

Var kan jag köpa Sagoskogens flora och fauna?

Vi rekommenderar att du köper Sagoskogens flora och fauna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Välkommen in i den underbara Sagoskogens magiska och fascinerande värld! För alla som älskar familjen Kanin och deras äventyr såväl i den underbara som i den läskiga delen av Sagoskogen kommer här en perfekt introduktion och fördjupning i Sagovärldens undersköna och läskiga platser, invånare, växter och miljöer. Lillebror Kanin guidar läsaren runt bland fascinerande monster, små själfulla gläntor, beskriver alla elaka småtomtar och avskyvärda monster. Och växter! Ta reda på mer om skräckisfavoriter som monstret i skogen, fru Skräck, farbror Elände… Sagoskogens alla underliga, vackra, läskigt hårresande och roliga invånare som befolkar grottor, ihåliga träd och hus och kojor.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen