Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi

Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Susanna Davidson, Rosie Dickins

Jämför och hitta det billigaste priset på Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi är skriven av Susanna Davidson, Rosie Dickins och gavs ut .

Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi som bok, ljudbok eller e-bok.
Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi. Boken är skriven av författaren Susanna Davidson, Rosie Dickins. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi var .

Originalspråket som Susanna Davidson, Rosie Dickins skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi är det: 9789180186278.


Läs Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi som bok

För dig som vill köpa och läsa Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi som ljudbok

Vill du lyssna på Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi som pocket

Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi
  • Författare: Susanna Davidson, Rosie Dickins
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 179
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186278

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi?

Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi är skriven av författaren Susanna Davidson, Rosie Dickins

När gavs Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi?

Vi rekommenderar att du köper Sagor om smarta och modiga flickor i grekisk mytologi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den grekiska mytologin är full av berättelser om gudar och gudinnor, hjältar och krig, död och kärlek – och smarta och modiga flickor. I den här samlingen återberättas några av historierna ur kvinnornas och flickornas perspektiv. Vi får läsa om nio hjältinnor och deras spännande livsöden. Här finns bland andra häxan Kirke som kunde laga magiska drycker av växter och örter, snabbfotade Atalanta som sprang fortare än alla män, den visa gudinnan Athena och den modiga Psyche som utsatte sig för faror och utmaningar för att få vara med sin älskade Eros. Berättelserna är alla fulla av dramatik och äventyr och de fina och fartfyllda illustrationerna levandegör dessa smarta och modiga flickor för en ny generation läsare.

Utgivande förlag: Lind & Co