Sagor från Alhambra – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Washington Irving

Jämför och hitta det billigaste priset på Sagor från Alhambra innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sagor från Alhambra är skriven av Washington Irving och gavs ut 2019-04-17.

Sagor från Alhambra som bok, ljudbok eller e-bok.
Sagor från Alhambra

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 158

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sagor från Alhambra

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sagor från Alhambra. Boken är skriven av författaren Washington Irving. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sagor från Alhambra var 2019-04-17.

Originalspråket som Washington Irving skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Sagor från Alhambra i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 9 mm och den väger så mycket som 200 g. Sagor från Alhambra ISBN är 9788726172560. Sagor från Alhambra är en fristående bok .


Läs Sagor från Alhambra som bok

För dig som vill köpa och läsa Sagor från Alhambra som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 158 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sagor från Alhambra som ljudbok

Vill du lyssna på Sagor från Alhambra som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sagor från Alhambra som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sagor från Alhambra som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sagor från Alhambra som pocket

Sagor från Alhambra finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sagor från Alhambra med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sagor från Alhambra med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sagor från Alhambra
 • Författare: Washington Irving
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2019-04-17
 • Pris: 158
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 9 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9788726172560

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sagor från Alhambra?

Sagor från Alhambra är skriven av författaren Washington Irving

När gavs Sagor från Alhambra ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-17.

Var kan jag köpa Sagor från Alhambra?

Vi rekommenderar att du köper Sagor från Alhambra hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Följ med på en resa in i en förlorad värld. En romantisk plats fylld av exotiska miljöer och sagolika palats …I början av 1800-talet besökte författaren Washington Irving moriska Spanien. Ur mötet kom en av århundradets mest älskade böcker – hans reseskildring och sagor från legendariska Granada.

Utgivande förlag: Saga Egmont