Sagasagor ABC – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Josefine Sundström, Emma Göthner

Jämför och hitta det billigaste priset på Sagasagor ABC innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sagasagor ABC är skriven av Josefine Sundström, Emma Göthner och gavs ut 2021-07-01.

Sagasagor ABC som bok, ljudbok eller e-bok.
Sagasagor ABC

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sagasagor ABC

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sagasagor ABC. Boken är skriven av författaren Josefine Sundström, Emma Göthner. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sagasagor ABC var 2021-07-01.

Originalspråket som Josefine Sundström, Emma Göthner skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sagasagor ABC är det: 9789179756680.


Läs Sagasagor ABC som bok

För dig som vill köpa och läsa Sagasagor ABC som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sagasagor ABC som ljudbok

Vill du lyssna på Sagasagor ABC som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sagasagor ABC som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sagasagor ABC som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sagasagor ABC som pocket

Sagasagor ABC finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sagasagor ABC med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sagasagor ABC med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sagasagor ABC
  • Författare: Josefine Sundström, Emma Göthner
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-07-01
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756680

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sagasagor ABC?

Sagasagor ABC är skriven av författaren Josefine Sundström, Emma Göthner

När gavs Sagasagor ABC ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-01.

Var kan jag köpa Sagasagor ABC?

Vi rekommenderar att du köper Sagasagor ABC hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lär dig alfabetets bokstäver tillsammans med Saga och Samir. I den här mysiga ABC-boken möter du Saga, Samir och världen omkring dem på Solrosvägen – allt presenterat i fristående scener som hör samman med en bokstav från A till Ö. Josefine Sundström skriver och berättar i korta verser, ibland på rim, men också med lite längre texter. I roliga, tokiga och stämningsfulla betraktelser får vi veta lite mer om Saga, Samir och om sånt som händer i deras närhet. Vi får vara med när Saga går till frisören Fanny som klipper fluffiga frisyrer, färgar, fönar…, när hon tecknar allt hon kan på E, eller bara ligger platt på magen framför en lysande jordglob och tittar på världen: Q Saga har en jordglob, den är det finaste hon har. På kvällen lyser världen: Qeensland Quebec Qatar. Med sin penna blåser Emma Göthner liv i Sagas värld. Precis som i tidigare Saga-böcker illustrerar hon med värme, fart och humor. Läs också: Sagasagor: Studsmatta, simskola och en borttappad Tigertass, 2016 (Tilldelades priset: Din bok – Vårt val, Svenska Bokhandelsmedhjälpareföreningens årliga pris för bästa barnbok år 2016). Sagasagor: Syskonsjuka, kämpaglöd och en envis framtand, 2017 Sagasagor: Fiffiga kroppen och finurliga knoppen (i samarbete med Kronprinsessparets stiftelse Generation Pep, 2017) Sagasagor: Ballonglängtan, kurragömma och två tomtar i diket, 2019 Se även tv-filmerna "Sagasagor" på Viaplay (Nominerade till Kristallen både 2019 och 2020!) Läs tillsammans: Branden, 2020 Läs tillsammans: Stölden, 2020

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen